TRANSFER IZNENAĐENJE NA MARAKANI: Delije će imati šta da kažu - I on napušta crveno-bele?

Autor:

Sport

11.05.2022

08:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kraj aktuelne sezone se bliži, a samim tim u centar pažnje dolazi predstojeći letnji prelazni rok.

TRANSFER IZNENAĐENJE NA MARAKANI: Delije će imati šta da kažu - I on napušta crveno-bele?

Foto: Starsport

Aktuelni srpski fudbalski šampion i lider ovosezonske Super lige, ekipa Crvene zvezde, izvesno je pretrpeće promene u igračkom kadru tokom "letnje fudbalske pijace".

Još od ranije je potpuno jasno da trener crveno-belih Dejan Stanković, više ne računa na usluge golmana Zorana Popovića, Rišaira Živkovića i francuskog napadača Luisa Dionija, dok sa druge strane, dva fudbalera koja su tokom ovog proleća dobijala priliku "na kašičicu", Marko Gobeljić i Filipo Falko neće biti deo tima sa stadiona "Rajko Mitić" u sezoni 2022/23.

Međutim, kako javljaju, fudbalski dobro upućeni izvori u Poljskoj, među onima koji više neće biti deo kluba iz Ljutice Bogdana je i jedno ime koje se do sada nije pominjalo.

Naime, na listi onih koji sigurno napuštaju beogradsku "Marakanu" nalazi se i Nenad Krstičić, fudbaler koji je prethodnog leta po drugi put u svojoj karijeri poneo opremu crveno-belih boja.

Republika

Foto: Starsport

Nenad Krstičić

 

Iskusni tridesetjednogodišnji fudbaler u aktuelnoj sezoni uglavnom je imao ulogu džokera i sa klupe ulazio u igru. Zabeležio je čak 28 nastupa, a od toga je čak 17 puta u igru ulazio sa klupe. Postigao je i dva pogotka i zaradio sedam javnih opomena.

 

 

Tokom deceniju i po duge profesionalne fudbalske karijere, Nenad Krstičić je, pored Crvene zvezde, nastupao i za OFK Beograd, Sampdoriju, Bolonju, Alaves i atinski AEK. 

Ostaje nam da vidimo da li će Krstičić i zaista po drugi put u karijeri napustiti stadion "Rajko Mitić".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (2)

Loading
Delije sever

11.05.2022 15:16

Dobro je, nek je sa srećom!

Pera

11.05.2022 15:48

Bravo.. napokon malo mozga....sve ih najuriti još juče....