STANKOVIĆ TRLJA RUKE: Stiže na Marakanu - Bio je na pragu madridskog Reala, a od leta će biti uzdanica trenera Crvene zvezde!

Autor:

Sport

09.05.2022

11:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako aktuelna sezona i dalje nije gotova, rukovodstvo kluba sa stadiona "Rajko Mitić" već sa da kuje planove za novi pohod ka Evropi.

STANKOVIĆ TRLJA RUKE: Stiže na Marakanu - Bio je na pragu madridskog Reala, a od leta će biti uzdanica trenera Crvene zvezde!

Foto: Starsport

Dejan Stanković

Prethodnih dana, mnogo imena je povezivano sa klubom iz Ljutice Bogdana, ali za sada je samo jedno pojačanje izvesno.

U pitanju je mladi defanzivac Stefan Leković.

Republika

Foto: FK Crvena zvezda

Stefan Leković prilikom potpisivanja ugovora u Medija centru stadiona "Rajko Mitić"

 

Osamnaestogodišnji fudbaler prethodnu sezonu proveo je na kaljenju u Prvoj ligi Srbije, u ekipi Grafičara, a u borbama za očuvanje člana drugog stepena takmičenja, Leković je pokazao raskošan talenat i od predstojećeg leta staviće se na raspolaganje treneru Dejanu Stankoviću i probaće da izbori mesto u seniorskom timu Crvene zvezde.

Interesantno je napomenuti, da je fudbaler koji je prošao celokupnu školu FK Crvena zvezda, nedavno bio i na meti madridskog Reala, ali je izvesno da će karijeru graditi korak po korak. Prvo odredište stadion "Rajko Mitić", a za "Santijago Bernabeu" ima vremena...

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading