MOŽE DA IDE: Odluka je pala - Važan šraf u ekipi trenera Stankovića ima dozvolu da NAPUSTI Marakanu, poznata je i visina OBEŠTEĆENJA!

Autor:

Sport

06.05.2022

08:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

On predstavlja "zlatnu koku" kluba sa stadiona "Rajko Mitić".

MOŽE DA IDE: Odluka je pala - Važan šraf u ekipi trenera Stankovića ima dozvolu da NAPUSTI Marakanu, poznata je i visina OBEŠTEĆENJA!

Foto: Starsport

Strahinja Eraković sa saigračima iz Crvene zvezde

Pre par meseci je tek napunio 21. godinu, a već je nezamenljiv u ekipi trenera Dejana Stankovića. Uz iskusnog Aleksandra Dragovića, svoje fudbalsko umeće nadogradio je i određenom dozom iskustva, apa samim tim ne čude sve češće priče o selidbi Strahinje Erakovića u inostranstvo.

Pre samo par dana, kao potencijalno novi poslodavac mladog fudbalera crveno-belih pominjao se moskovski Dinamo, ali kako se saznaje do dogovora nije došlo, a jedan od glavnih razloga je visina obeštećenja koje traži rukovodsto kluba sa našeg najvećeg stadiona.

Kako prenosi "Informer" iz izvora bliskih šampionu Srbije, u Crvenoj zvezdi su odlučili da Strahinja Eraković već ovog leta može da napusti stadion "Rajko Mitić", ali pod uslovom da potencijalni klub uplati na ime obeštećenja iznos od čak 15.000.000 evra.

Veliko je pitanje da li bi bilo ko u Evropi u ovom momentu mogao i želeo da izdvoji toliku sumu bez obzira što Eraković spada u red najtalentovanijih mladih defanzivnih igrača u Evropi, pa je samim tim znatno izvesnije da ćemo mladog fudbalera i naredne sezone gledati u crveno-belom dresu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading