HUMANITARNA AKCIJA: Druženje sa Zvezdinim prvotimcima za pomoć Vukanu!

Autor:

Sport

11.04.2022

15:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Klub sa Marakane organizuje Humanitarnu akciju.

HUMANITARNA AKCIJA: Druženje sa Zvezdinim prvotimcima za pomoć Vukanu!

Foto: FK Crvena zvezda

Fudbalski klub Crvena zvezda će u sredu od 14 do 17 časova organizovati fan zonu u Knez Mihailovoj ulici gde će se prikupljati pomoć za Vukana Stoiljkovića koji boluje od spinalne mišićne atrofije. Svi navijači crveno-belih će moći da uživaju u druženju sa Zvezdinim prvotimcima, kao i brojnim drugim zanimljivostima, a sve što će biti potrebno da urade jeste da pošalju SMS poruku sa tekstom 1239 na broj 3030.


Crvena zvezda još jednom akcijom želi da pruži pomoć i podršku onima kojima je ona najpotrebnija. Ovoga puta Zvezda će “igrati” za Vukana koji boluje od retke bolesti, spinalne mišićne atrofije, a naš klub kako bi pomogao u sakupljanju pomoći će organizovati fan zonu koju će navijači trofejnog kluba moći da posete u sredu od 14 do 17 časova u Knez Mihailovoj ulici.
 
U samoj akciji učestvovaće i prvotimci Strahinja Eraković, Petar Stanić, Nikola Stanković, Nemanja Motika i Andrija Radulović, a svi zvezdaši će biti u prilici da se fotografišu sa izabranicima Dejana Stankovića po simboličnoj ceni u vidu slanja SMS poruke sa tekstom 1239 na broj 3030. Pored toga klub je priredio i razne zanimljivosti u vidu medenjaka i balona koje će svi prisutni moći da kupite tako što ćete takođe poslati poruku za pomoć Vukanu.
 
Zvezdaši pozivamo vas da posetite našu fan zonu i još jednom pokažete da imate veliko i humano srce.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading