BOLI GLAVA OD PROBLEMA: Borba za titulu sada je mnogo NEIZVESNIJA, ovo će imati dalekosežne POSLEDICE po Crvenu zvezdu!

Autor:

Sport

19.03.2022

19:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde završili su ovosezonsku evropsku bajku dvomečom sa škotskim Renžersom.

BOLI GLAVA OD PROBLEMA: Borba za titulu sada je mnogo NEIZVESNIJA, ovo će imati dalekosežne POSLEDICE po Crvenu zvezdu!

Foto: Starsport

Pulenima trenera Dejana Stankovića sada ostaje da se okrenu ka domaćim takmičenjima i probaju da odbrane Duplu krunu koja je osvojena prethodne sezone.

Prvi protivnik nakon evropskog iskušenja i poslednji pred reprezentativnu pauzu je novi superligaš, ekipa Kolubare koja na stadion "Rajko Mitić" stiže u nedelju 20. marta.

Ono što je izvesno, crveno-beli će predstojeći duel odigrati znatno oslabljeni. Izvesno je da trener Stanković neće moći da računa na Aleksandra Kataija koji je povredio primicač na prethodnom duelu, a u sastavu neće biti još nekolicine standardnih prvotimaca koji su i fizički i emotivno iscrpljeni nakon evropske odiseje.

Prema poslednjim informacijama koje stižu iz Ljutice bogdana, po prvi put od dolaska u redove Crvene zvezde, šansu da bude starter na susretu dobiće Nemanja Motika od koga se očekuje da pokaže sav talenat i znanje stečeno u ekipi minhenskog Bajerna.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading