PROVEJAVA OPTIMIZAM: Evo kakva su očekivanja Delija pred gostovanje u Glazgovu!

Autor:

Sport

06.03.2022

21:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde su u poslednjem susretu pred duel osmine finala UEFA Lige Evrope ubedljivo savladali ekipu Novog Pazara.

PROVEJAVA OPTIMIZAM: Evo kakva su očekivanja Delija pred gostovanje u Glazgovu!

Foto: Starsport

Puleni trenera Dejana Stankovića sa "pola tuceta golova" isratili su goste iz Novog Pazara, a odmah po okončanju navedenog susreta, sve misli su okrenute ka predstojećem dvomeču protiv škotskog Rendžersa.

Među navijačima Crvene zvezde provejava umereni optimizam, a dnevni list "Informer" je na svojoj internet prezentaciji organizovao anketu na kojoj su se pristalice crveno-belih boja izjašnjavale po pitanju očekivanja od duela u glazgovu.

Gotovo dve trećine ispitanika ističe da u Škotskoj neće biti ni malo lako, ali da Crvena zvezda može da pruži dobru partiju, Nešto manje od 30% anketiranih smatra da će srpski fudbalski šampion uz odličnu igru eliminisati Škote, dok je pesimizam iskazalo svega 13% ispitanika.

Navijači su rekli svoje. Ostaje na igračima da ispoštuju očekivanja pristalica.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading