SAMO JE NEBO GRANICA: Još jedan korak ga deli od rekorda!

Autor:

Sport

06.03.2022

16:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U okviru 26. kola Super lige Srbije u fudbalu, Crvena zvezda na stadionu "Rajko Mitić" igra protiv fenjeraša superligaškog karavana, Novog Pazara.

SAMO JE NEBO GRANICA: Još jedan korak ga deli od rekorda!

Foto: Starsport

Aleksandar Katai i Miloš Jojić

Već nakon nešto više od 20 minuta igre, puleni trenera Dejana Stankovića rešili su pitanje pobednika. Golovima Ohija Omoižuanfa, Aleksandra Kataija i Mirka Ivanića crveno-beli su stekli ubedljivu prednost 4:0, a uvodni deo susreta obeležio je Zvezdin vunderkind sa loptpm, Aleksandar Katai.

Katai je dva puta tresao mrežu golmana Nikole Vujanca i time stigao na korak od obaranja rekorda karijere.

Naime, Katai je tokom dosadašnje karijere, u jednoj sezoni postigao najviše 23 pogotka, a sa dva postignuta danas protiv Novog Pazara stiga oje do kote 22.

U sezoni 2021/22, Aleksandar Katai je postigao 16 pogodaka u nacionalnom šampionatu, u okviru kvalifikacija za UEFA Ligu šampiona dva puta je tresao mrežu, dok je u drugom po kvalitetu evropskom takmičenju, Ligi Evrope do sada postigao četiri pogotka.

Navedena 23 pogotka Katai je postigao u sezoni 2015/16 kada je u crveno-belom dresu postigao 21 gol u nacionalnom šampionatu i dva u okviru Kupa Srbije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading