PODRHTAVA MARAKANA: Katai i Ivanić mogu da idu, trener Stanković je konačno prelomio! Šta će reći Delije?

Autor:

Sport

08.03.2022

11:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde uspešno su startovali u nastavku šampionata i ekipa sa puno optimizma očekuje predstojeći dvomeč sa škotskim Rendžersom u okviru osmine finala UEFA Lige Evrope.

PODRHTAVA MARAKANA: Katai i Ivanić mogu da idu, trener Stanković je konačno prelomio! Šta će reći Delije?

Foto: Starsport

Dejan Stanković

Trener Dejan Stanković je u prethodnim mečevima dao priliku i zimskom pojačanju iz minhenskog Bajerna, Nemanji Motiki, što je bilo sasvim dovoljno da mladi fudbaler pokaže i dokaže da se kljub iz Ljutice Bogdana u budućnosti može na njega osloniti.

Tokom gostovanja na "TV Arena sportu", trener zvaničnog srpskog šampiona osvrnuo se na partije koje je pružio nekadašnji fudbaler Bavaraca, a istovremeno je istakao da je svestan činjenice da će Zvezda jednog dana ostati bez Aleksandra Kataija i Mirka Ivanića, ali da je njihov naslednik već u klubu:

- Motika će sigurno biti prirodna zamena Saleta Kataija i Miće Ivanića. Momak koji koristi obe noge, ima kulturu rada, raste iz treninga u trening. Ja sam stvarno oduševljen i pozitivno iznenađen njegovim kvalitetima. On polako ulazi u ritam i dobijaće sve veću minutažu – jasan je bio Stanković gostujući na TV Arena sport.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading