BOLI GLAVA OD PROBLEMA: Ovome se na Marakani nisu nadali, Stankoviću neće biti lako!

Autor:

Sport

08.03.2022

08:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U četvrtak 10. marta, fudbaleri Crvene zvezde igraju prvi meč osmine finala UEFA Lige Evrope.

BOLI GLAVA OD PROBLEMA: Ovome se na Marakani nisu nadali, Stankoviću neće biti lako!

Foto: Starsport

Nakon trijumfa u 166. Večitom derbiju, crveno-beli su trijumfalni niz nastavili i na krovu Tržnog centra "Stadion", a prethodnog vikenda su na svom stadionu u proslavi 77. rođendana Sportskog društva Crvena zvezda, deklasirali fenjeraša superligaškog karavana, ekipu Novog Pazara rezultatom 5:0.

Pored činjenice da su crveno-beli na psoeldnja tri prvenstvena susreta ukupno postigli deset pogodaka, a da je mreža golmana Milana Borjana mirovala, Dejana Stankovića svakako raduje i činjenica da Crvena zvezda pred gostovanje u Glazgovu neka kadrovskih problema kada je igrački kadar u pitanju.

Međutim, svi u klubu sa strepnjom očekuju predstojeći duela protiv Rendžersa, jer čak petorici Zvezdinih fudbalera preti suspenzija ukoliko na "Ajbroks Parku" zarade javnu opomenu.

U pitanju su Mirko Ivanić, Aleksandar Katai, Slavoljub Srnić, Nenad Krstičić i Milan Pavkov i ukoliko neko od njih tokom prvog meča osmine finala UEFA Lige Evrope zaradi žuti karton, samim tim preskočiće revanš meč na našem najvećem stadionu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading