PUTINA OPTUŽILI ZA PEDOFILIJU! Rafalna paljba Britanaca, direktni udari na šefa Kremlja: IMAO JE ODNOSE SA MALOLETNIM DEČACIMA!

Autor:

Svet

08.03.2022

09:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Britanski tabloidi otvorili su rafalnu paljbu na ruskog predsednika Vladimira Putiana.

PUTINA OPTUŽILI ZA PEDOFILIJU! Rafalna paljba Britanaca, direktni udari na šefa Kremlja: IMAO JE ODNOSE SA MALOLETNIM DEČACIMA!

Foto: printscreen

Vladimir Putin na meti britanskih tabloida

U jeku ruske agresije na Ukrajinu, tekstovi o ruskom predsedniku u britanskim medijima nižu se kao na traci.

Republika je već pisala o članku Dajli stara u kome se tvrdi da Putin boluje od karcinoma creva i da je u terminalnoj fazi bolesti, a sada je ovaj tabloid otišao i korak dalje pošto tvrdi da je ruski predsednik imao polne odnose sa dečacima.

U članku koji je objavljen na portalu Dejli stara navode se optužbe bivšeg ruskog špijuna Aleksandra Litvinenka, koji je, kako se tvrdi, otrovan nakon što je optužio šefa Kremlja da je pedofil.

Republika

Foto: printscreen

 

 

Dejli star tvrdi da je Litvinenko u novembru 2006. godine, neposredno pre nego što je otrovan plutonijumom, napisao post u kome je Putina optužio za polne odnose sa maloletnim muškarcima.

- Niko ne može da objasni zašto ruski predsednik radi tako čudne stvari kao što su ljubljenje stomaka nepoznatog dečaka - između ostalog stajalo je u postu, navodi Dejli star. 

Podsetimo, u članku pod naslovom "Vladimir Putin umire u agoniji u terminalnoj fazi raka", ovaj britanski tabloid izneo je tezu da je ruski predsednik pokrenuo invaziju na Ukrajinu svestan "da mu nije ostalo još mnogo", pošto boluje od neizlečive bolesti.

Sve detalje sa Istočnog fronta možete pratiti u blogu Republike uživo iz minuta u minut.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (8)

Loading
Radovan

08.03.2022 09:22

Bolesni englezi

Odgovori 19 0
Bilja

08.03.2022 09:22

Bolesni zapad!Sliku svoju ljubim,pardon,gledam!!!Bolesno,bolesnije ne može biti!!! Ili ipak može???

Odgovori 21 0
Ne govori u moje ime

08.03.2022 10:43

Englezi polaze od sebe.

Odgovori 17 1
Predrag

09.03.2022 15:22

@Ne govori u moje ime - Pa oni po onoj starts Engleskoj fori, drzte lopova a oni kradu. Tako I za Putina da se nebi pricalo o njihovom prince pedofilu oni izmislili Putina.

Odgovori 11 0