HEJTERSKA OFANZIVA! UDAR NA SRPSKI TELEGRAF: Dežurnim pljuvačima smeta istina - NAPALI NAS ZBOG PUTINA I UKRAJINE!

Autor:

Vesti

22.02.2022

08:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski telegraf našao se na udaru hejtera nakon što je objavljena naslovna strana štampanog izdanja u kojem kao glavna najava istaknut članak o dešavanjima u Ukrajini.

HEJTERSKA OFANZIVA! UDAR NA SRPSKI TELEGRAF: Dežurnim pljuvačima smeta istina - NAPALI NAS ZBOG PUTINA I UKRAJINE!

Foto: Tanjug/AP

Odluka predsednika Rusije Vladimira Putina da prizna Donjecku i Lugansku narodnu republiku i izveštavanje Srpskog telegrafa o toj, bez sumnje, centralnoj svetskoj temi, bilo je povod za hejtere da brutalno napadnu naš list.

U prvom izdanju Srpskog telegrafa od utorka, 22. februara, naime, kao glavna najava objavljen je naslov: "Britanci u neviđenoj panici: Putin šalje vojsku da spoji Srbiju i Srpsku", u kojem su prenete reči britanske ministarke spoljnih poslova Liz Tras koja tvrdi da će se dešavanja u Ukrajini preneti na Balkan.

Iako je, dakle, glavna najava napravljena na osnovu izjava britanske šefice diplomatije, to nije sprečilo dežurne hejtere da brutalno napadnu naš list.

Tako je Radomir Martin na Tviteru napisao "Srpski telegraf najbolji sutra, u jakoj konkurenciji", pokušajući da se naruga našem listu.

 

Istini za volju, na naslovnoj strani Srpskog telegrafa kao i u tekstu koji se bavi temom Ukrajine, nema ništa sporno, pošto je su doslovce prenete izjave britanske šefice diplomatije.

- Baltičke države su u opasnosti, kao i zapadni Balkan. Putin je sve to javno rekao, da želi da stvori "veliku Rusiju", da želi da se vrati na situaciju kakva je bila ranije, kada je Rusija imala kontrolu nad ogromnim delovima istočne Evrope - istakla je Trasova, što je u potpunosti preneto u štampanom izdanju našeg lista.

To, međutim, dežurnim hejterima nije dovoljno, već će se kao programirani obrušiti na pisanje našeg lista.

Hejterski napadi na Srpski telegraf, međutim, neće nas zaustaviti da i dalje pišemo o svim temama koje su od interesa za javnost i jedina obaveza koji imamo je obaveza prema našim čitaocima, da u svakom trenutku dobiju proverenu, pravovremenu i istinitu informaciju o gorućim temama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading