ŠTA BUDE BIĆE! TAČNO U 21 SE REŠAVA SVE - PADA ODLUKA: Putin i Bajden pred ključnim izazovom, DA LI ĆE RAZUM PREVLADATI!

Autor:

Svet

12.02.2022

15:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednici Rusije i Sjedinjenih Američkih Država Vladimir Putin i Džozef Bajden razgovaraće danas telefonom, rekao je novinarima portparol Kremlja Dmitrij Peskov

ŠTA BUDE BIĆE! TAČNO U 21 SE REŠAVA SVE - PADA ODLUKA: Putin i Bajden pred ključnim izazovom, DA LI ĆE RAZUM PREVLADATI!

Foto: Tanjug/AP

Vladimir Putin i Džo Bajden

On je naveo da je američka strana tražila razgovor i da je on planiran za 12. februar uveče po moskovskom vremenu, preneo je TASS.

Američki savetnik za nacionalnu bezbednost Džejk Saliven je ranije najavio da će Bajden uskoro razgovarati sa Putinom o ukrajinskoj krizi.

Međutim, zvanični raspored američkog predsednika za vikend ne pominje rusko-američke pregovore.

Bela kuća do sada nije odgovorila na zahtev TASS-a za komentar.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

Poslednji put su Putin i Bajden razgovarali telefonom krajem prošle godine.

Pre toga, 7. decembra, održali su video konferenciju. Prvi sastanak licem u lice Putina i Bajdena kao šefova država održan je u Ženevi u junu 2021.

Vest o zahtevu Bele kuće da dvojica lidera što pre obave telefonski razgovor dodatno je podigla tenziju, ali i u prvi plan stavila informaciju da je Bajden saveznicima javio da će Rusija 16. februara izvesti invaziju na Ukrajinu, o čemu su izvestili svi svetski mediji! 

Tu vest objavio je Politiko, ali je Moskva u više navrata demantovala da se priprema za biloa kakvu vojnu akciju protiv Ukrajine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
ANALITICAR

12.02.2022 17:02

DOGOVOR ZA PODELU UKRAINE. REPRIZA KUBE . NIKO NEMA MU*A DA POCNE PRVI !

Manevrusti Ili sahisti

12.02.2022 17:06

OBOJE GLUME TENZIJE ! KOJI BRE RAT ! NE BUDITE NAIVNI . FISER - SPASKI !BICE REMI !