HOROR U KORČULI: Sin ubio majku kuhinjskim nožem, pa krvav napadao ljude po ulici!

Autor:

Svet

12.02.2022

15:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muškarac (35) je juče na Korčuli ubio 56-godišnju majku pa nakon toga krvav po ulici napadao ljude.

HOROR U KORČULI: Sin ubio majku kuhinjskim nožem, pa krvav napadao ljude po ulici!

Foto: Ilustracija: Republika.rs, Tanjug/Rade Prelić, MUP Srbije

Nož

Policija je jutros potvrdila da je kriminalističkim istraživanjem utvrđeno da se radi o ubistvu te je objavila nove detalje.

Navode da je sin majci zadao više ubodnih rana u predelu grudi usled kojih je preminula na mestu događaja.

Takođe navode da je nakon ubistva napustio porodičnu kuću i pešice se uputio prema obližnjoj prodavnici kada je policija dobila dojavu građana o njegovom agresivnom ponašanju.

Dubrovački dnevnik nezvanično saznaje da je majku ubio kuhinjskim nožem te da je, nakon što ga je policija zatekla krvavog u prodavnici, policajcima kazao da je ubio majku.

Republika

Foto: unsplash.com

Nož

Majka i sin su živeli sami u kući, a otac je moreplovac, koji je na brodu.

Meštani Vele Luke u neformalnim razgovorima govore kako osumnjičeni nije bio agresivan, ali kako se ponašao čudno i kao su ga danima pre ubistva viđali po ulicama Vele Lule u rastrojenom stanju, navodi Dubrovački dnevnik.

Kako prenose mediji, susedi su još sinoć čuli viku, ali kako kažu, nisu reagovali jer je to bilo uobičajeno. Sin se s majkom, pričaju susedi, svađao često.

Nakon ubistva mladić je fizički napadao meštane na ulici. Napao je i vlasnika jednog ugostiteljskog objekta. Supruga napadnutog vlasnika ugostiteljskog objekta je ispričala kako je A.Š. bio sav u krvi i da je njenog supruga napao s leđa.

- Čuli smo da je napao jednog našeg meštanina, a onda je pedesetak metara od mesta gde taj meštanin živi, napao i moga muža i to s leđa. Moj se muž rvao s njim, a onda je mladić pobegao, a muž za njim. Uskoro je napao još jednog čoveka kojeg znamo, muž je potrčao u pomoć tom čoveku, a mladić je pobegao - rekla je jedna meštanka, prenosi Telegraf.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading