INVAZIJA NA UKRAJINU KREĆE 16. FEBRUARA?! Dramatične izjave iz Bele kuće, ODMAH SE OGLASILA MOSKVA!

Autor:

Svet

12.02.2022

08:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U razgovoru su učestvovali lideri Velike Britanije, Nemačke, Italije, Kanade, Poljske, Rumunije i Francuske, kao i generalni sekretar NATO i predsednik Evropske komisije.

INVAZIJA NA UKRAJINU KREĆE 16. FEBRUARA?! Dramatične izjave iz Bele kuće, ODMAH SE OGLASILA MOSKVA!

Foto: Tanjug/AP

Strahuje se da Džo Bajden zna da se sprema haos

Američki predsednik DŽozef Bajden izjavio je tokom video konferencije, u kojoj su učestvovali više zapadnih lidera, da bi Rusija mogla da napadne Ukrajinu već 16. februara. Istovremeno, iz Rusije poručuju da Zapad širi dezinformacije, prenosi Sputnjik.

U tom razgovoru su učestvovali, kako navodi list, lideri Velike Britanije, Nemačke, Italije, Kanade, Poljske, Rumunije i Francuske, kao i generalni sekretar NATO i predsednik Evropske komisije.

Prema istom izvoru, američki predsednik je preneo da bi invaziji mogli da prethode raketni udari i sajber napadi.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Vojska, Moskva

Sa druge strane, rusko Ministarstvo spoljnih poslova saopštilo je da zapadne zemlje uz pomoć medija šire lažne informacije sugerišući da Moskva možda planira invaziju na Ukrajinu i da time pokušavaju da odvuku pažnju sa svojih agresivnih akcija.

Sinoć se, inače, oglasio i savetnik Bele kuće za nacionalnu bezbednost DŽejk Saliven koji je izjavio da bi ruski napad mogao da usledi bilo kad, čak i u vreme Zimskih olimpijskih igara u Pekingu, međutim, upitan da potvrdi tu izjavu on je rekao: "Ne kažemo da je odluka doneta".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Sara

13.02.2022 13:59

Ovaj matorac nije baš svoj! Zato su ga valjda i postavili da, kao lutka u pozorištu, mlatarajući sakrije INVAZIJU na delove Evrope i opsadu Balkana, na mala vrata. NA VUKA POVIKA A LISICE MESO JEDU!! Ameri i njihov NATO, kao 1939/40...JOPIJA ORIGINALA!