Sakrili od Novaka da mu je MAJKA BOLESNA! Dijana iz BOLNIČKE POSTELJE činila sve da ON ne sazna u kakvom je STANJU, jedno ju je odalo!

Autor:

Zabava

08.03.2022

11:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dijana Đoković krila od Novaka da je bolesna.

Sakrili od Novaka da mu je MAJKA BOLESNA! Dijana iz BOLNIČKE POSTELJE činila sve da ON ne sazna u kakvom je STANJU, jedno ju je odalo!

Foto: Instagram/printscreen

Dijana Đoković

Novak Đoković nikada nije krio da je za njegov uspeh najvećim delom zaslužna porodica koja je oduvek bila uz njega, a svima je dobro poznato da je veoma vezan za svoju majku Dijanu Đoković. Baš iz tih razloga Dijana je svojevremeno odlučila da od Novaka, ali i Marka i Đorđa sakrije loše zdravstveno stanje u kom se našla.

Republika

Foto: youtube.com/Graham Bensinger

Dijana Đoković krila od Novaka da je bolesna

Naime, ona nije želela da se njeni sinovi brinu i izgube fokus sa privatnih stvari, naročito ne Novak koji je oduvek bio maksimalno posvećen i fokusiran na tenis.

‒ Jedne godine, kada sam bila bolesna i morala da se operišem, čekala sam da mi dva starija sina odu od kuće. Bila je zima. Novak je otišao u Australiju, a Marko u Španiju. Kada sam operisana, Novak je svakog dana zvao na kućni telefon na koji sam se obično ja javljala. Tih dana je čuo Srđanov glas i stalno je pitao gde je mama. Ja sam iz bolničke postelje pokušala da podesim glas da on ne oseti da se nešto dešava – otkrila je Dijana u svojoj ispovesti, prenosi Hello i dodala da je po povratku sina smogla snage da ga dočeka na nogama.

Republika

Foto: Starsport

Dijana Đoković najveća podrška Novaku

Novak je i dalje veoma zabrinut za majčino stanje, te se trudi da je sačuva od svakog vida stresa i brige, ali se nada da više nikada ništa neće sakriti od njega.

BONUS VIDEO

V

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading