POTEZOM MILANA KALINIĆA CELA SRBIJA FRAPIRANA: Ovo niko nije očekivao od POZNATOG VODITELJA nakon što je NESTAO iz javnosti!

Autor:

Zabava

08.03.2022

11:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milan Kalinić je izveo svoju monodramsku predstavu u Banjaluci, kao poklon damama za 8. mart, ali s obzirom na njegovu burnu prošlost niko od njega ovo nije očekivao!

POTEZOM MILANA KALINIĆA CELA SRBIJA FRAPIRANA: Ovo niko nije očekivao od POZNATOG VODITELJA nakon što je NESTAO iz javnosti!

Foto: Youtube printscreen

Ministarka prosvete i kulture Republike Srpske, Natalija Trivić razgovarala je sa poznatim srpskim glumcem i televizijskim voditeljem Milanom Kalinićem, koji je kao gost u Banjaluci izveo svoju monodramsku predstavu. Bio je to svojevrsni poklon damama za Dan žena.

Republika

Foto: A.P.

Milan Kalinić

 

U neformalnom razgovoru, uz kafu, Trivićeva i Kalinić pričali su o brojnim temama, posebno o kulturi i glumi. Ona je objasnila Kaliniću da je na nedavnom sastanku sa ministarkom kulture i informisanja Republike Srbije, Majom Gojković razgovarala o saradnji dva ministarstva u oblasti kulture, posebno filmske produkcije koja je apostrofirana kao strateški važna za Republiku Srpsku i Srbiju.

– Saradnja sa ministrima prosvete, kulture i informisanja iz Srbije je u kontinuitetu veoma dobra. Već smo razgovarali o saradnji u oblasti koprodukcije filmova jer je u Republici Srpskoj u fazi usvajanja Zakon o audiovizualnim delatnostima. Kroz podsticaje produkcijskim kućama radićemo na zajedničkim projektima, posebno onim od nacionalanog značaja. Podsećam da je još prošle godine svetlo dana ugledao film Gage Antonijevića „Dara iz Jasenovca“, a uskoro počinje snimanje novog filma „Djeca Kozare“ u režiji Lordana Zafranovića – izjavila je Trivićeva.
Natalija Trivić želi da i ubuduće na kafu pozove mnoge značajne glumce regiona, kako bi ih u neformalnom razgovoru upoznala sa svojim planovima. Njena želja je da svi zajedno krenu u realizaciju koprodukcijskih filmskih projekata, a prenosi Svet.

Naime, ovim gestom voditelja su svi bili šokirani s obzirom na to da je u poslednje vreme bio osuđivan, pa je jedno vreme i nestao iz javnosti!

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (4)

Loading
Milica

08.03.2022 15:19

On je čovek,kao svi drugi, ono što te ne ubije ojača te. Bravo.

M' da

08.03.2022 16:06

A on je glumac, divna osoba, ne krade, ne bije se...

Odgovori 6 13
Zrenjaninka

08.03.2022 16:55

Kojim tačno svojim postupkom je Milan Kalinić šokirao? Izveo je svoju monodramu i...

Odgovori 41 8
Zoran

08.03.2022 21:01

Šta je pisac hteo da kaže???

Odgovori 24 2