OTKRIVENO kako je Bjela reagovao na ROMANSU ćerke Mie i Milana Marića: Ovo niko nije očekivao, GLUMAC ŠOKIRAO reakcijom!

Autor:

Zabava

05.03.2022

07:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkriveno kako je Bjela producentkinje reagovao kada je saznao za romansu ćerke Mie i Milana Marića!

OTKRIVENO kako je Bjela reagovao na ROMANSU ćerke Mie i Milana Marića: Ovo niko nije očekivao, GLUMAC ŠOKIRAO reakcijom!

Foto: ST/Đ. KOJADINOVIĆ

Veza Milana Marića i Mije Bjelogrlić tek je počela pre mesec dana, a već je glavna tema današnjeg dana u medijima i javnosti. Par je otpočeo romansu neposredno nakon dočeka Nove 2022. godine, a upoznali su tokom snimanja filma "Toma", koji je režirao Mijin otac Dragan Bjelogrlić, saznaje Blic,

Republika

Foto: ATA Images, Tanjug-D.Kujundžić

Milan Marić i Mia Bjelogrlić

 

Iako se par nije oglašavao povodom ovih informacija, prema izvoru pomenutog medija, oni uživaju u ljubavi a svi se pitaju kako je na to reagovao Bjela?

Naime, prema saznanjima portala Story, donedavno Dragan Bjelogrlić nije bio upućen u vezu Milana Marića i njegove ćerke, jer su se oni viđali tajno, ne želevši da se eksponiraju.

Međutim, kada je saznao, po svemu sudeći nije imao ništa protiv, jer je na kraju krajeva to isključivo Mijin izbor, a veza sa glumcem je očigledno ispunjava, što je Bjeli i najvažnije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Vlada

05.03.2022 10:30

Neka neko i njegovima pravi nešto.

Odgovori 18 3