Vrele scene Lazara Ristovskog sa MLAĐOM devojkom ZAPANJILE JAVNOST: Glumac se pohvalio umećem, nije mogao da joj odoli u krevetu! (FOTO)

Autor:

Zabava

02.03.2022

13:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lazar Ristovski vrsni glumac pohvalio se vrelim scenama sa mlađom koleginicom Olgom.

Vrele scene Lazara Ristovskog sa MLAĐOM devojkom ZAPANJILE JAVNOST: Glumac se pohvalio umećem, nije mogao da joj odoli u krevetu! (FOTO)

Foto: Tanjug/T.Valič

U trileru Rodžera Donaldsona „Novembarski čovek“ Lazar Ristovski ima jednu od glavnih uloga, pored holivudskih zvezda Pirsa Brosnana i Olge Kirilenko, i glumi ruskog tajkuna, kandidata za predsednika Rusije, oko koga se plete radnja filma.

- Imao sam jednu veliku scenu koju smo snimali u parlamentu, gde držim govor poslanicima na ruskom. Bila je to zaista glumački teška scena, ali će ostati upečatljiva - rekao je Laza Ristovski za Blic. 

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Lazar Ristovski

- Glumio sam zaista jednu zahtevnu vruću scenu sa Olgom Kirilenko. I dobro sam se pokazao - kratko je kroz smeh rekao glumac.

- Bilo je vruće na snimanju 'November Mana'. I ne, ne mislim na beogradsko vreme - napisala je na Tviteru Olga Kirilenko. A na šta je mislila? Na snimanje vruće scene sa našim Lazom Ristovskim.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Lazar Ristovski glumac

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading