Jelisaveta Orašanin na ruci nosi 11.400 EVRA! Glumica uživa u LUKSUZU i VRTOGLAVO skupim komadima! (FOTO)

Autor: Melina GVERO

Zabava

02.03.2022

13:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica Jelisaveta Orašanin uživa u skupim komadima čija je cena više hiljada evra.

Jelisaveta Orašanin na ruci nosi 11.400 EVRA! Glumica uživa u LUKSUZU i VRTOGLAVO skupim komadima! (FOTO)

Foto: youtube.com/printscreen

Supruga košarkaša Miloša Teodosića glumica Jelisaveta Orašanin vratila se na scenu, te oduševila publiku u prepunoj sali jednog beogradskog hotela, a svima je upao u oči jedan detalj na njenoj ruci. Naime, radi se o narukvici skupocenog brenda kartije, vrednoj 11.400 evra.

 

 

- Ona već mesecima sa ruke ne skida dve narukvice jedne od najprestižnijih juvelirskih kuća na svetu "Kartije". Jelisaveta se odlučila za dva najpopularnija modela ovog brenda love i juste un clou od žutog zlata. Cena je "prava sitnica" - klasičan model u osnovnoj verziji košta 6.750 evra, dok je druga, koja je prepoznatljiva zbog specifičnog oblika eksera nešto jeftinija - "samo" 4.650 evra. Prostom računicom, jasno je da je tokom predstave Jelisaveta na ruci nosila nakit od 11.400 evra - komentarisao je izvor koji se razume u nakit.

 

 

Ovo ne treba da čudi s obzirom na to da je Jelisaveta poznata po dobrom ukusu i luksuznoj garderobi, što je potvrdila i ovog puta izborom asesoara. Inače, "Kartijeova" narukvica love jedan je od najpopularnijih komada nakita. Radi se o kultnoj narukvici koja je 2017. u Guglu bila najtraženiji komad nakita na svetu. Nosile su je Elizabet Tejlor i Ričard Barton, Stiv Makvin i Sofija Loren.

BONUS VIDEO


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Kazimir

02.03.2022 15:00

Jezivo,koliko hrane može da se kupi i pokloni recimo gladnoj deci.Nije ona dužna da se brine za rusku decu ali šta znače dva komada metala? Bahatost.