Otkriveni svi detalji NESTANKA ćerke Merime Njegomir: Ljubica se oglasila i otkrila gde se NALAZI, suprug joj je VELIKA PODRŠKA! (FOTO)

Autor:

Zabava

02.03.2022

12:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ćerka Merime Njegomir se oglasila na Instagram profilu i otkrila gde se nalazi!

Otkriveni svi detalji NESTANKA ćerke Merime Njegomir: Ljubica se oglasila i otkrila gde se NALAZI, suprug joj je VELIKA PODRŠKA! (FOTO)

Foto: Republika.rs

Ljubica Njegomir, ćerka pokojne pevačice Merime Njegomir nakon majčine smrti se potpuno povukla u sebe i svi su se pitali šta će se desiti sa njom. Ljubica je nedavno ponovo počela da objavljuje privatne fotografije iz života sa njenim pratiocima na Instagram profilu, a sada je otkriveno i gde se ona trenutno nalazi. 

 

 

Naime, na Instagram profilu Ljubica je podelila porodičnu fotografiju sa suprugom i njenom ćerkom, a u opisu nam je otkrila i gde će se nalaziti u naredno periodu. Ljubica je odlučila da spakuje kofere i napusti prestonicu, pa se sa porodicom uputila na Kopaonik, gde će provesti nekoliko lepih dana, uživajući u svim čarima. 

 

 

Podsetimo, Merima Njegomir preminula je nakon duge i teške bolesti iznenada u bolnici. Nekoliko nedelja pre smrti Merima se nalazila u bolnici, a mnoge njene kolege se i dalje nisu pomirile sa njenim odlaskom. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading