Cakanina UNUKA otkrila sve PORODIČNE TAJNE: Dunja razotrkila babu, kad se zatvore vrata dešava se PRAVI HAOS! (FOTO)

Autor:

Zabava

02.03.2022

11:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Unuka pevačice Dragice Radosavljević Cakane otkrila sve detalje o odnosu sa babom!

Cakanina UNUKA otkrila sve PORODIČNE TAJNE: Dunja razotrkila babu, kad se zatvore vrata dešava se PRAVI HAOS! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Pevačica Dragica Radosavljević Cakana već dugih 40 godina unazad je pod budnim okom javnosti, a sada je njena voljena unuka Dunja za medije otkrila sve detalje njihovog odnosa, o kojima niko nije znao. 

Inače, podsetimo, Cakana ima izuzetno bogatu porodicu i vrlo ponosno i otvoreno govori o njihovim uspesima i ostvarenjima. Suprug Nedojša Negić je čuveni advokat, dok joj je ćerka Marija podarila predivne unučiće Mirku (12) i Uroša (21), kao i Dunju (20). Unuka Dunja otkrila u kakvim je zaista odnosima sa bakom Cakanom. 

Republika

Foto: youtube.com/ Novo jutro - Dea i Sarapa

Dragica Radosavljević Cakana

 

Cakana, kako ste reagovali kada vam je Dunja saopštila da bi volela profesionalno da se bavi muzikom?

- Dunja se uvek isticala. Bila je najglasnija kada bismo porodično putovali i pevali u kolima. Trudila se da dođe do izražaja, nekada je čak bila i toliko dosadna da smo je ućutkivali. Specifična je u izvedbi, nije imitator. Sve to je govorilo da će se jednoga dana ozbiljno baviti muzikom. Nisam želela da je vučem niti guram u to, čekala sam da sama izrazi želju i, eto, pre nekoliko godina poželela je da se predstavi publici u muzičkom takmičenju „Zvezde Granda“ - govori Cakana. 

 

 

- I ubrzo odustala (smeh). Budući da preferiram inostrani pop, rok repertoar, shvatila sam da to nije najbolja platforma za mene i počela sam da pevam u jednom restoranu, čiji su vlasnici bakini prijatelji. Nažalost, i s tim sam nedavno prestala. Fokusirala sam se na objavu singla. Takođe, želim da se vratim na fakultet, koji sam nakratko pauzirala. Studirala sam kulturu i medije, ali ću se ove godine prebaciti na Filološki. Volim jezike i gde god da sam s roditeljima po svetu živela, već neko vreme oni su u Moskvi, naučila sam jezike tih zemalja - ispričala je Dunja za Stori. 

Dunja, da li Cakana govori istinu kada kaže da nije stroga?

 

 

- Ume da bude zahtevna, da povremeno ne razume naš stil života, što je sasvim normalno, ali nikada ništa ne radi iz obesti. Uvek je to s merom i kasnije brat i ja uglavnom shvatimo da je bila u pravu. Zahvalna sam joj što je uz mene dok radim na singlu, odlučila sam da idem polako i ne bih volela da me javnost zna samo kao njenu unuku. Želim da se izborim za svoje mesto isključivo muzikom koja je moja ljubav i beg od problema. Kad god mi je teško, stavim slušalice, pustim neku pesmu i odmah mi bude lakše. Nisam osoba koja bilo koga voli da opterećuje svojim brigama, ni dečka, ni drugarice niti porodicu - otkriva Dunja. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading