BOLNA ispovest Jelene Đoković otkriva ISTINU! Supruga najboljeg tenisera sveta priznala: NISAM IMALA NOVCA, URADILA SAM TO IZ STRAHA!

Autor:

Zabava

02.03.2022

11:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Đoković otkrila je koje životne situacije su je naterale da promeni način ishrane.

BOLNA ispovest Jelene Đoković otkriva ISTINU! Supruga najboljeg tenisera sveta priznala: NISAM IMALA NOVCA, URADILA SAM TO IZ STRAHA!

Foto: printscreen/instagram

Supuga najboljeg tenisera sveta, Novaka Đokovića, Jelena Đoković neretko je glavna tema medija i javnosti, a najčešće je to zbog specifičnog načina života koji vodi. Naime, Jelena je veoma posvećena zdravom životu, kao i brizi o sopstvenom telu, te godinama unazad živi bez mleka, mesa i šećera, a takvu ishranu propagira i u javnosti i na svojim društvenim mrežama. Ona je sada otkrila iz kog razloga je odlučila da promeni način života i ishrane.

- Počela sam da se hranim kao vegan iz straha od bolesti. A to je najgori razlog da se opredelite za neku ishranu i zato nikome ne bih savetovala da bilo šta radi iz straha - počinje Jelena priču i dodaje da je još kao student vodila računa kako se hrani:

Republika

Foto: Printskrin/youtube

Jelena Đoković o načinu ishrane

- Prvi put sam postala vegan za vreme posta. Kasnije, dok sam studirala, događalo mi se da nemam novca da jedem u restoranima, pa sam iz muke bila vegan.

Kako sama kaže odluku da u potpunosti promeni ishranu donela je kada je na svet donela sina Stefana i ćerku Taru.

- Najveća promena mi se dogodila kada sam postala majka. Dok sam dojila, bila sam jedini izvor hrane svojoj deci i zato sam se potrudila da moje mleko bude najbolje na svetu. Svi putevi su me vodili ka tome da se zdravo hranim, ali je pitanje je da li ću do kraja života ostati vegan.

Jelovnik Jelene Đoković


DORUČAK:
Ovsene pahuljice sa semenkama i kokosovim mlekom

RUČAK:

Salata od povrća i kinoe

VEČERA:

Krompir, šargarepa, špargla

Trik savet:
Hrana koju jedete je vaše gorivo za dan i život. Proverite da li ste izabrali pravu

- Moja dijeta je 70 odsto sirova hrana, a trideset posto skuvana. Najčešće jedem supu, bezglutensku testeninu, kinou, pirinač... Nikad ne jedem meso, ribu, mlečne proizvode ili šećer - kaže Jelena, kojoj olakšava život to što se Novak i ona skoro identično hrane:

Republika

Foto: Tanjug/AP

Jelena i Novak Đoković se slično hrane

- Teško je danas naći pravu hranu i pripremljenu na zdrav način. Zato mi je važno da se dobro organizujem oko obroka i srećna sam što imam partnera koji je kao i ja posvećen tome da ostane zdrav i jak. Naši režimi ishrane se tek malo razlikuju - zaključuje Jelena za Informer.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ljuba

03.03.2022 15:48

Не постоји интелигентан биљојед. Ако већ нисте, запитајте се чему служи предњих 6 пара зуба. Јадна деца поред таквог млека.