Tijana je reklamirala najpoznatiji SRPSKI KEKS, otišla kod zubara i UMRLA četiri dana kasnije: Preminula je u jezivim MUKAMA sa samo 30 godina!

Autor:

Zabava

02.03.2022

10:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Manekenka Tijana Milošević preminula je u 30. godini, od posledica sepse nakon posete zubaru.

Tijana je reklamirala najpoznatiji SRPSKI KEKS, otišla kod zubara i UMRLA četiri dana kasnije: Preminula je u jezivim MUKAMA sa samo 30 godina!

Foto: youtube.com/printscreen

Manekenka Tijana Milošević postala je široj javnosti poznata po reklami za ''Plazmu'', kao i po brojnim naslovnim stranama koje je krasila. Mnogi su joj predviđali veliku karijeru, a ona je nažalost svoj život izgubila 2011. godine u 30. godini.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Tijana Milošević preminula

Naime, do tragičnog događaja je došlo kada je Tijana otišla kod zubara nakon čega je dobila sespu, a četiri dana kasnije preminula.

- Tijana je bila veliki profesionalac, omiljena među kolegama, svi su voleli s njom da rade. Proputovala je ceo svet, snimila više od 20 reklama u Srbiji, radila i u Engleskoj, Kini, a bila je i zaštitni znak Instituta za transfuziju krvi u akciji: "Tvojih pet minuta, nečiji ceo život" - rekla je tada Mina Zimonjić, vlasnica jedne modne agencije, koja je objasnila kako je došlo do nemilog događaja.

Tada ni Mina, ni Tijanin suprug Mina nisu želeli da otkriju na koji način je manekenka dobila sepsu, ali kako se navodilo do problema je došlo nakon popravke zuba.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Tijana Milošević preminula od posledica sepse

Naime, Tijana je bolovala od Lupusa, a nakon posete zubaru je dobila temperaturu.

- Ništa je neće vratiti. Zvali smo Hitnu pomoć. Lekarima smo objasnili da nam ćerka boluje od lupusa i da ima visoku temperaturu, a oni su nam rekli da je verovatno reč o virusu i da popije čaj. Došli su nekoliko sati kasnije, kad smo ih ponovo pozvali. Tijana je tad gorela, imala je temperaturu 40 stepeni. Odveli su je u bolnicu u Višegradskoj ulici - ispričala je tada njena majka za "Kurir".

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading