RAT DVE ZGRADE U BEOGRADU: Bombarduju ih najodvratnijim stvarima - sve snimili, sledi prijava (FOTO)

Autor:

Vesti

02.03.2022

10:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Problemi među komšijama nisu retkost, a stanari jedne zgrade u Beogradu ljuti su na stanare susedne zgrade pa su okačili na ulaznim vratima poruku upozorenja.

RAT DVE ZGRADE U BEOGRADU: Bombarduju ih najodvratnijim stvarima - sve snimili, sledi prijava (FOTO)

Foto: pixabay.com

Sve deluje da te dve zgrade mogu vrlo lako "da zarate" zbog smeća i da završe na sudu. I to ne bilo kakvog. A ovi ljutiti tvrde da imaju i video-zapise koji potvrđuju njihove optužbe.

Na Fejsbuk stranici "Moj Beograd" objavili su poruku koju su ostavili stanari jedne zgrade komšijama iz druge zgrade.

- Molim komšije sa poslednjih spratova ove zgrade levo da kondome sa svojim telesnim tečnostima ne bacaju na terasu susedne zgrade!!! Sledi prijava!!! Ovo je već slikano a i kamere postoje!

 

 

 

Objavu su pratili razni komentari među kojima i "Ovo nije smešno... Žalosno je. Zamisli tu bahatost da posle žestoke akcije zavrljačiš kondom bilo gde... kroz prozor... ili gde god, samo ne u kantu ta otpatke!! Bogami, i ja bih ovako reagovala ili još grđe!"

Drugi su konstatovali da je to "jedino smeće kom izvučeš DNK da saznaš ko ga bacio. O ljudi moji je l ovo istina" i "sad znam zašto je prizemlje najeftinije".

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading