OVO SE NIKAD NIJE DESILO U KVIZU POTERA: Takmičar doneo neočekivanu odluku, ali je sve bilo uzalud - Memedović u šoku!

Autor:

Vesti

31.01.2022

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U novoj epizodi kviza "Potera" došlo je do neobične situacije koja je ostavila u čudu sve u studiju.

OVO SE NIKAD NIJE DESILO U KVIZU POTERA: Takmičar doneo neočekivanu odluku, ali je sve bilo uzalud - Memedović u šoku!

Foto: RTS/printscreen

Neverovatna scena u Poteri!

Takmičar Miloš je u prvom krugu pitanja osvojio samo 30.000 dinara (odgovorivši na tri pitanja), a ona je na ponudu tragača pristao na najmanju svotu - 3.000 dinara. Svi su ostali u čudu, a on ni to nije odbranio, već je ispao!

Iako su ga ostali takmičari savetovali da uzme ili osvojenu sumu od 30.000 ili veću on se odlučio za najmanju, što je iznenadilo sve u studiju, pa i voditelja Jovana Memedovića.

- Ovo se nikada ranije nije dešavalo. Vrlo neobično. Možda ima tu neke taktike - rekao je Memedović dok je Miloš kratko objasnio svoj potez: Znam da znam za više od onoga što sam pokazao, ali uzeću 3.000 svakako.

Na pitanje kome je Marko Kraljević rečima "ja pogubih od sebe boljega" u narodnoj pesmi odao priznanje da je bolji junak od njega, takmičar je odgovorio "begu Kostadinu" umesto "Musi Kesedžiji", što je tačan odgovor.

Republika

Foto: RTS/printscreen

 

 

Potom nije znao odgovor na pitanje o autoru teksta iz 1876. o odnosu Turaka prema Srbima, za šta je rekao da ga je napisao Mark Tven umesto Viktora Igoa, a odmah se okliznuo i na sledeće pitanje, koji sisar se naziva "morski jednorog". Takmičar je tu odgovorio "morž", a tačan odgovor je bio "narval".

Tragač ga je tu pribio uz zid i Miloš se više nije snašao, pa nije znao ni odgovor na pitanje koji je moreuz između Grenlanda i Islanda (Danski). Kraj je bio kada je promašio odgovor na pitanje koja vrsta likera je nazvana po karipskom ostrvu koje pripada Holandiji (Kurasao).

- Nisu mi legla pitanja, očigledno. Ona istorijska...- rekao je takmičar dok ga je voditelj ispraćao iz studija.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading