Glumica posla RAZVODA pokazala HEROJA koji je spasao BOLA: Muškarcu koji je osvojio se obratila EMOTIVNIM rečima! (FOTO)

Autor:

Zabava

02.03.2022

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica Ana Franić otkrila je kog muškarca najviše voli!

Glumica posla RAZVODA pokazala HEROJA koji je spasao BOLA: Muškarcu koji je osvojio se obratila EMOTIVNIM rečima! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Sin Ane FranićAndrija Ižaković, kojeg je dobila sa bivšim suprugom, roniocem Markom Ižakovićem, 2014. godine, uneo joj je u život novu radost, koju je dugo priželjkivala i dao joj novi smisao. Nedavno Andrija je proslavio sedmi rođendan, a tim povodom ponosna mama objavila je njegovu fotografiju na društvenim mrežama, što ne radi često, budući da privatni život i porodicu čuva za sebe.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Franic (@anafranic_)

 

Glumica je svojevremeno govorila da se Andrijim rođenjem promenilo sve, te da uživa svakog dana koji provede sa sinom:

- Hteli to da priznamo ili ne, Andrijinim rođenjem promenilo se apsolutno sve: prioriteti, kontekst, tajming, zamenila su se doba dana, vreme ima drugačiji ritam. Čeznemo za sitnim zadovoljstvima u kojima smo pre mogli nesmetano da uživamo, borimo se lavovski za pola kvadrata svog prostora, i onog fiktivnog, ali često i realnog. Učimo se strpljenju, gasimo sebičluk u sebi i na kraju uživamo u detetu jer, uprkos svemu navedenom, bez njega više ništa nije potpuno, suvislo i smisleno - rekla je Ana pre nekoliko godina za "Story" .

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Franic (@anafranic_)

 

Sada kada je sin Ane Franić napunio sedam godina, majka mu je posvetila dirljive reči koje je napisala javno, te su mnogi njeni pratioci bili oduševljeni kada su videli koliko je porastao.

Republika

Foto: Instagram.com

Ana Franić sin

 

- Velikih 7 za velikog cara, koji kako sam kaže, veruje u Hrista, Svetog Savu, Bitlse, Diznija, Teslu i fiziku. Nemam šta da dodam živote, visoko leti, mamimo - napisala je glumica i raznežila sve.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Ja

05.03.2022 09:47

Evo proradiće mi probavni trakt od ovih izliva nežnosti po društvenim mrežama. Dete je dete-ok, ali mama...