Noge kao da je balerina, a stomak sa pločicama: BLAMANTNA reklama Ane Korać za PLASTIČNE operacije, doktorka je PONIZILA za sve pare! (VIDEO)

Autor:

Zabava

02.03.2022

13:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Starleta Ana Korać našla se na udaru negativnih komentara zbog uloge u reklami jedne ordinacije za plastične operacije, a njena doktorka ju je javno pred svima ismejala.

Noge kao da je balerina, a stomak sa pločicama: BLAMANTNA reklama Ane Korać za PLASTIČNE operacije, doktorka  je PONIZILA za sve pare! (VIDEO)

Foto: instagram.com

Da su plastične operacije poslednjih nekoliko godina uzela maha, dokaz su naše poznate ličnosti, naročito kada se radi o starletama. Zapravo, starlete su i pokrenule trend da svaka devojka mora otići pod jedan isti kalup. No, pored starleti, sada su to počele da rade i estetske ordinacije, o kojima smo mi već pisali. 

Naime, poznata doktorka estetske hirurgije Tanja Medenica bila je na udaru javnosti zbog njenih reklama po prestonici, a detaljnije na tu temu pročitajte klikom OVDE.

Republika

Foto: Republika.rs

Tanja Medenica

 

Međutim, sada je Tanja otišla korak napred, pa je za svoju reklamu izabrala baš starletu Anu Korać, koja je pristala da bude njeno zaštitno lice. Inače, Tanja je neko ko redovno dobija komentare poput da je preterala sa estetskim zahvatima, a ono što mnogi primećuju jeste da joj je nos poput čuvenog Majkla Džeksona. 

Ana Korać promenila lični opis operacijama!

Starleta Ana Korać je postala zaštitno lice klinike za estetsku hirurgiju, a ona je u svoj izgled uložila i preko 10. 000 evra. Podsetimo, pored usana, jagodica i mnogih facijalnih korekcija, Koraćeva je kod Medenice odradila i transfer masti, odnosno Barbi zadnjicu, kao i liposukciju, koja je dodatno izrazila njen struk. 

 

 

U snimku koji je postao viralan, Koraćeva je dobila ulogu da glumi devojku koja je zavisna od plastičnih operacija, a Tanja je baš podržava u tome, plus joj dodaje šta bi mogla još promeniti na sebi. 

- Hoću da mi stomak izgleda kao da sam trenirala godinu dana - izjavila je Ana.

- Dve godine, da se vide mišići - ubacila se Tanja. 

- Hoću, ako može, da se neka mast izvaditi odavde - nastavila je Koraćeva. 

- Da, da se suzi. Kao da si baš mnogo trenirala, kao da si balerina - objašnjava doktorka. 

Detaljnije u nastavku. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading