NOVI MARKINJOS NA MARAKANI: Zvezda dobila BRUTALNOG defanzivca!

Autor:

Sport

22.03.2022

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reči hvale za defanzivca.

NOVI MARKINJOS NA MARAKANI: Zvezda dobila BRUTALNOG defanzivca!

Foto: Starsport

Igrači Crvene Zvezde

U upravi FK Crvena Zvezda imaju samo reči hvale za mladog Strahinju Erakovića.

Trener Dejan Stanković ga je već uporedio sa legendarnim Alesandrom Nestom, a sada ga je Milan Biševac uporedio sa Markinjosom.

- Evidentno je da je napredovao, prisustvo Dragovića mu mnogo znači, a još jedna jako bitna stvar, po kojoj mi inače nismo poznati, je to što ga je Zvezda istrpela. Sjajno je Deki to uradio, sačekao je mladog igrača koji ima potencijal. Dosta se potencirala njegova greška u derbiju sa Partizanom pre par sezona, ali greške se dešavaju. Bitno je da ima ko da ga savetuje i od koga da uči, a to su Stanković i Dragović. Jake utakmice mu mnogo znače za iskustvo i samopouzdanje, ali posebno to što ima njih na raspolaganju. Kao i za svakog mladog igrača, sada je važno da ostane čvrsto na zemlji, da radi dvaput više, jer kad ode u inostranstvo opet će naići na viši i brži nivo fudbala kao kada je iz omladinaca prelazio u seniore. Sve je na njemu sada. To govorim i Bojanu Kovačeviću iz Čukaričkog koji je takođe iskočio ove sezone svojim talentom. Srbija je tržište sa velikim brojem talentovanih fudbalera, a jefitno za inostrane klubove koji se automatski pojavljuju čim neki mlad igrač skrene pažnju na sebe. I zato ti momci moraju vredno da rade ukoliko žele da se dokažu i van granica naše zemlje - rekao je Biševac.

 

 

Eraković je ove sezone upisao 31 nastup za Crvenu Zvezdu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading