Konstrakta otkrila ŠTA SE MENJA u njenom NASTUPU na Evroviziji: Ovo su tražili od producenata!

Autor:

Zabava

06.05.2022

08:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Konstrakta iznela utiske sa evrovizijske scene.

Konstrakta otkrila ŠTA SE MENJA u njenom NASTUPU na Evroviziji: Ovo su tražili od producenata!

Foto: Youtube/RTS Pesma Evrovizije Zvanični Kanal

Ana Konstrakta

Ana Đurić Konstrakta, koja ove godine predstavlja Srbiju na Evroviziji, nalazi se u Torinu gde će 12. maja nastupiti na velikoj sceni.

Pevačica je rekla da nestrpljivo čeka performans kao i da nema strah. 

- Prvi utisci su odlični. Scena je velika i jedva čekam da se ispuni publikom - kaže Konstrakta, a onda je otkrila da li se javlja trema zbog najbitnijeg nastupa u karijeri. Treme nema, možda malo na početku one pozitivne, ali već nakon prvog puta na probi sve se zaboravi. Razmišljam samo o tome da sve otpevam i uradim po planu - kaže Konstrakta za Alo.

- Italija je divna. Od obaveza nemamo puno vremena da razgledamo grad, ali ono što smo uspeli da vidimo je baš onako kako smo i očekivali - puno sjajne arhitekture i divnih ljudi - istakla je ona.

Foto: Youtube/RTS Pesma Evrovizije Zvanični Kanal

Konstrakta "zdrava umetnica"

- Sada nas čeka druga proba i to će biti još jedna prilika da usavršimo neke detalje sa prve probe i promenimo pojedinosti koje smo sugerisali producentima festivala. Gledajte nas 12. maja od 21 h na RTS-u i navijajte - završila je " zdrava umetnica".

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading