VREME JE ZA RASTANAK: Da li ga Zvezda može zadržati? Za njega su spremne milionske ponude, a on ima samo jednu želju!

Autor:

Sport

18.04.2022

10:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prethodnog leta stigao je na stadion "Rajko Mitić" kao veliko pojačanje.

VREME JE ZA RASTANAK: Da li ga Zvezda može zadržati? Za njega su spremne milionske ponude, a on ima samo jednu želju!

Foto: Starsport

Katai, Ivanić i Dragović

Ljubav prema Crvenoj zvezdi dovela ga je u Ljutice Bogdana, a svojim igrama u aktuelnoj sezoni potvrdio je i znanje i klasu i sigurno je jedan od ključnih faktora Zvezdine odlične sezone kako u domaćim okvirima, a posebno kada su u pitanju mečevi na međunarodnoj sceni.

Kako se sezona bliži kraju, sve veći su pritisci na klub sa našeg najvećeg stadiona da se već u narednom prelaznom roku odrekne usluga austrijskog reprezentativca Aleksadra Dragovića.

Kako se nezvanično saznaje za njegove usluge zainteresovani su za sada neimenovani italijanski klubovi, ali i ekipe turskog Trabzonspora i japanske Urave.

Svi navedeni klubovi mogu da odgovore finansijskim zahtevima i Crvene zvezde, ali i samog igrača, mada kako se saznaje, želja Aleksandra Dragovića je da i u narednoj sezoni ostane deo crveno-bele porodice i pokuša sa ekipom da se domogne grupne faze UEFA Lige šampiona.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading