KRAJ: Doviđenja, Rodžere! Ostaju samo Novak i Rafa!

Autor:

Sport

18.04.2022

09:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Knjiga spala na dva slova.

KRAJ: Doviđenja, Rodžere! Ostaju samo Novak i Rafa!

Foto: Tanjug/AP

Bivši španski teniser David Ferer pričao je o GOAT trci između Novaka Đokovića, Rafaela Nadala i Rodžera Federera.

Najbolja trojka je ostarila. Ipak, Rafa i Đoković i dalje ističu taj natpis, 'mi smo još tu'. U najvažnijim momentima i dalje su najbolji. Prvo, ne želim da mislim o tome kada će oni završiti karijere. Dopada mi se to što vidim tu inicijativu da se odredi ko je najbolji na planeti u ovom sportu. I sviđa mi se što je Rafa najbolji u ovom trenutku. Mislim da će između Nadala i Đokovića biti ta borba da se vidi ko je najbolji. Ne kažem da Rodžer ne može da bude blizu osvajanja slema, ali dve godine se ne takmiči, neće biti ni među nosiocima i moraće sa najboljima da igra odmah, a to vas troši fizički - rekao je Španac za "La Vanguardiju".

Republika

Foto: Tanjug/AP

David Ferer

Nekadašnji treći reket sveta se osvrnuo i na problem koji je Đoković imao od početka sezone, pošto se nije vakcinisao protiv koronavirusa.

Šteta je za tenis, jer uvek želimo da vidimo najbolje na svetu kako se takmiče, a Đoković je jedan od najboljih u istoriji. Nadam se da će se i to sa neigranjem rešiti uskoro. Već smo ga gledali u Monte Karlu - dodao je Ferer.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading