ODLUKA JE PALA: Delije će imati šta da kažu, on na leto NAPUŠTA Crvenu zvezdu!

Autor:

Sport

23.03.2022

17:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U aktulenoj sezoni, retko dobija priliku da zaigra...

ODLUKA JE PALA: Delije će imati šta da kažu, on na leto NAPUŠTA Crvenu zvezdu!

Foto: Starsport

Punih pet godina član je ekipe iz Ljutice Bogdana. Pored velikog broja trofeja koje je osvojio sa Crvenom zvezdom, u istoriji kluba sa stadiona "Rajko Mitić", ostaće upamćen i kao igrač koji je zatresao mrežu slavnog Đanluiđija Bufona tokom susreta sa PSŽ-om...

Svakako reč je o Marku Gobeljiću.

Čini se da se "ljubav" između njega i aktuelnog fudbalskog šampiona Srbije privodi kraju. Trener Dejan Stanković na njegove usluge moći će da računa do leta 2022. godine, kada će dvadesetdevetogodišnji Zvezdin univerzalac napustiti Marakanu i potražiti novu sredinu.

Za sada nije poznato gde bi Gobeljić mogao da nastavi karijeru, ali svakako će mu naredna destinacija biti inostranstvo.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (2)

Loading
BG

23.03.2022 18:31

Pa po svemu kako se vidi nece mu biti nuzno da trazi novi klub, moze kopacke komotno okaciti na klin jer ovde citamo svakodnevno kako se ovaj igrac provodi, rasipa, sto se kaze vrlja se hiljadama evra ko da je Ronaldo ! Na klupi Zvezde je vise zaradio nego da je igrao u Mancesteru, plus zena pevaljka koja hoda po novcanicama, iskren da budem, ko je slusa i gleda ?

Pavle

06.05.2022 20:36

Kome da plati da ga kupe?