SRBIJA IMA JASNU PORUKU: Svi putevi vode na Marakanu! (VIDEO)

Autor:

Sport

08.04.2022

09:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ligaški deo Super lige Srbije stigao je do svoje završne faze.

SRBIJA IMA JASNU PORUKU: Svi putevi vode na Marakanu! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Instagram.com/FK Crvena zvezda

Ostala je da se odigra još jedna prvenstvena runda, a zatim sledi plej-of faza takmičenja nakon koje će biti i poznat novi šampion Srbije i ekipa koja će predstavljati naredne sezone srpski klupski fudbal u kvalifikacijama za elitno evropsko takmičenje, UEFA Ligu šampiona.

Aktuelni šampion države i lider šampionata, ekipa Crvene zvezde u nedelju 10. aprila sa početkom od 17 časova na našem najvećem stadionu dočekuje kragujevački Radnički 1923 i pobedom bi obezbedila prvo mesto i najbolju startnu poziciju pred start doigravanja.

Kao i pred svaki meč svojih ljubimaca, navijači Crvene zvezde napravili su pozivni spot u kojem apeluju na Delije da u što većem broju ispune tribine stadiona "Rajko Mitić".

Ovoga puta, navijači crveno-belih prokrstarili su Srbijom i srpske gradove oblepili "saobraćajnim znacima" kolika je udaljenost svakog mesta od stadiona u Ljutice Bogdana.

 

 

Sasvim je jasno da će u nedelju puleni trenera Dejana Stankovića imati veliku podršku svojih vernih navijača koja će im značiti u borbi za osvajanje nova tri boda, a ujedno ovaj susret biće i uvertira za 167. Večiti derbi nakon kojeg će možda i budući srpski šampion biti poznat.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading