ŠOK NA MARAKANI: Ovome se niko NIJE NADAO, stigle su ponude koje se ne mogu ODBITI, Delije će svakako imati šta da KAŽU!

Autor:

Sport

28.03.2022

09:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Početak nove radne nedelje donosi i neverovatne informacije na najvećeg srpskog stadiona.

ŠOK NA MARAKANI: Ovome se niko NIJE NADAO, stigle su ponude koje se ne mogu ODBITI, Delije će svakako imati šta da KAŽU!

Foto: Starsport

Dejan Stanković i Aleksandar Katai

Kako prenose begradski mediji, na stadionu "Rajko Mitić" uskoro ništa neće biti isto.

Naime, trener Crvene zvezde, trener koji je ove sezone srpskog šampiona doveo do osmine finala UEFA Lige Evrope i koji sa pravom pretenduje da ponovo osvoji titulu u ncionalnom šampionatu, Dejan Stanković, uskoro bi mogao da napusti Ljutice Bogdana.

Za njegove usluge zainteresovane su dve ekipe iz Dubaija, a kako se nezvanično saznaje, Stanković bi zarađivao oko 2,5 miliona evra godišnje, plus bonusi za ostvarene rezultate.

Da podsetimo, Dejan Stanković ima ugovor sa Crvenom zvezdom do leta 2024. godine, ali to ne bi trebalo da predstavlja veći problem bogatim poslodavcima koji su spremni i da plate obeštećenje klubu sa stadiona "Rajko Mitić".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

Komentari (2)

Loading
Milan

28.03.2022 10:30

Putuj ...svako dobro

Jahac

30.03.2022 07:21

Umri pope nemisli manastirom