STRAH NE JENJAVA: Ništa još nije gotovo, Beograd je teško mesto za igru!

Autor:

Sport

11.03.2022

10:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Rendžersa pred dolazak u Beograd na revanš susret osmine finala UEFA Lige Evrope imaju ubedljivih tri gola prednosti. Međutim, kako prenose mediji na Ostrvu, malo je onih koji veruju da su "Policajci" završili posao u prvom susretu.

STRAH NE JENJAVA: Ništa još nije gotovo, Beograd je teško mesto za igru!

Foto: Starsport

Legendarni fudbaler minhenskog Bajerna i Mančester junajteda, Oven Hargrivs, kao stručni konsultant, nakon susreta na "Ajbroks Parku" je izjavio:

 

 

- Bajka se nastavlja. Ajbroks je jedno od najlepših mesta za igranje fudbala na svetu. Večeras se sve namestilo Rendžersima. Tri poništena gola zbog ofsajda, odbranjen penal Mekgergora… Na neki način je to bilo savršeno veče Rendžersa. Ipak, utakmica je bila mnogo neizvesnija nego što to konačan rezultat govori. Revanš u Beogradu će biti težak ali ovo je sjajan rezultat. To je stavrno teško mesto za igranje. Ali sam siguran da će i Rendžersi imati sjajnu podršku svojih navijača koji će da doputuju. Sa 3:0 iz prve utakmice, sa Morelosom i Kentom u napadu, to je sasvim dovoljno da postignu gol tamo i da prođu. Ali kažem, biće jako jako teška utakmica. Treba reći da su Rendžersi do sada bili briljantni u Ligi Evrope - rekao je Hargrivs.

Sasvim je jasno da će fudbaleri Crvene zvezde i trener Dejan Stanković sve učiniti, kako bi naredne nedelje načinili podvig i plasirali se u četvrtfinale UEFA Lige Evrope.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading