SLIKE IZ BOLNIČKE POSTELJE VODITELJKE RTS-a KOJE SU POTRESLE SRBIJU: Milica Nedić žestoko se borila sa OPAKOM bolešću, SCENA koja razara srca! (FOTO)

Autor:

Zabava

11.03.2022

10:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica Nedić podelila sliku iz bolničke postelje!

SLIKE IZ BOLNIČKE POSTELJE VODITELJKE RTS-a KOJE SU POTRESLE SRBIJU: Milica Nedić žestoko se borila sa OPAKOM bolešću, SCENA koja razara srca! (FOTO)

Foto: youtube.com/Parovi TV HAPPY

Milica Nedić, voditeljka i prepoznatljivo lice RTS, prošle godine je vodila opaku borbu sa koronavirusom, o čemu je otvoreno govorila. Sada je na svom nalogu na Instagramu podelila nikad viđene fotografije iz bolnice.

Kako se može videti, ona je sve vreme bila priključena na infuziju. 

- 10. mart prošle godine, početak jednog novog života. Kao drugi rođendan, pre pravog, u martu. Dan kada su lekari malo odahnuli i dozvolili da lečenje od kovida nastavim kod kuće. U višednevnim naporima, sve su učinìli da savladam najkritičnije. Natčovečanski napori tih velikih humanista znače neizmerno. Baš kao što je neizmerna dragocenost zdravlja, što najčešće shvatimo tek kad je teško. - započela je voditeljka, pa nastavila:

-  Bole nemile slike iz bolnice, ali i opominju. Da što manje ljudi doživi agoniju kovida, bolesni što pre ozdrave, a lekari izađu iz crvenih zona. Najvrednije u životu zaista nema cenu i čuvajte ga. Imajte snage, volje i sreće da pobedite sva iskušenja, zarad zdravog života i osmeha. Budite dobro i ostanite zdravi, dragi prijatelji i divni ljudi.

Kako je ranije pričala, ona je jednog dana normalno radila svoj posao, a već dan kasnije završila u kovid bolnici.

- Bukvalno se onaj veliki gvozdeni krevet ispod mene tresao i udarao u zid koliko sam drhatala u groznici - opisivala je voditeljka posle oporavka.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Moci

11.03.2022 11:09

Svaka čast Milice da si živa i zdrava,i ja sam prošao mnogo teško kao vi nikom bog da ne da tako da prođe.

Odgovori 22 12
choda gaucho

11.03.2022 16:02

Kakvi debili, kakav debilan naslov, dizu tenziju i pisu o nekoj bolesti, a ono korona... smesni ste... debili...ocajan ste portal...

Odgovori 67 19
Ivana

12.03.2022 05:37

Divna i plemeta osoba, zraci dobrotom. Neka si ziva i zdrava!