Jovana Joksimović u suknji od koje STAJE DAH! Gledaoci oduševljeno pratili svaki njen potez, ni GRAMA CELULITA!

Autor:

Zabava

10.03.2022

12:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Joksimović iznenadila je sve svojim stajlingom u jutarnjem programu.

Jovana Joksimović u suknji od koje STAJE DAH! Gledaoci oduševljeno pratili svaki njen potez, ni GRAMA CELULITA!

Foto: www.youtobe.com/ K1 Televizija

Voditeljka Jovana Joksimović iznenadila je mnoge stajlingom za koji se opredelila za vođenje Jutarnjeg programa na K1 televiziji. Naime, ona je značajno "skratila" svoju suknju, što se mnogima dopalo.

 

 

Joksimovićeva je u studio ušetala u srebrnoj mini suknji, srebrnim salonkama i neobičnoj bluzi i tom prilikom pokazala izvajanu liniju. Ono što je svima upalo u oči jeste to da je Jovana sela kako bi porazgovarala sa gostima, prekrstila noge a kamera je vrlo dobro usnimila njene butine.

 

Supruga Željka Joksimovića i majka troje dece iznenadila je figurom, a gledaoci nisu mogli da sakriju oduševljenje. Na njoj se nije videlo ni gram celulita, a komentari su se samo nizali. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Vesna M.

10.03.2022 15:24

Jovana Joksimovic je mlada zena ,ima decu sto ne znaci da mora da ima i celulit.Vodi racuna o sebi i zaista lepo izgleda.Jedino sto bas nije ukusno sto u jutarnjem programu nosi suknje koje jedva da pokrivaju donji ves.To je njen izbor!