Ćerka Isidore Bjelice RASPLAKALA sve potezom: Vila Pajkić na poseban dan se setila majke, a ono što joj je poručila će vas dirnuti u srce! (FOTO)

Autor:

Zabava

10.03.2022

11:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vila Pajkić podelila je fotografiju pokojne majke Isidore Bjelice, a ono što joj je poručila na poseban ban je rasplakalo mnoge.

Ćerka Isidore Bjelice RASPLAKALA sve potezom: Vila Pajkić na poseban dan se setila majke, a ono što joj je poručila će vas dirnuti u srce! (FOTO)

Foto: instagram.com/printscreen

Vila Pajkić je dirnula mnoge time što je na svom Instagram nalogu podelila fotografiju majke Isidore Bjelice, a mnogi njeni pratioci su se složili u stavu da je književnica bila i ostala večita inspiracija mnogima.

Vila se na Dan žena prisetila svoje majke, pa joj je posvetila i ljubičasto srce, a kako je već poznato, Pajkićeva je neko ko voli da izrazi baš ovu boju na svom Instagram profilu. 

Republika

Foto: Instagram.com

Isidora Bjelica, Vila Pajkić Instagram

 

- Žena treba da radi ono što voli, a kad je ona zadovoljna i sija svojoj porodici svi su oko nje srećni. Šta vredi što je skuvala sarme, oprala i opeglala sve ako je nikakva i izmoždena? Kad poštuje i voli sebe, dobra je i svojoj familiji. U bolnici sam se najviše nagledala žena koje su stalno sebe žrtvovale i njihov organizam to nije izdržao - napisala je Isidora u jednoj od svojih knjiga, a mnogi korisnici društvenih mreža su podelili baš ovaj citat na današnji dan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (3)

Loading
mina

10.03.2022 12:15

poydrav ya prelepu isidorinu kci

Zoran

10.03.2022 12:37

Vazno je da si ti napucila usta.

Suzana

11.03.2022 02:27

Dosta vise sa njima i o njima...