AFERA UZDRMALA ESTRADU, pukla tikva sa misicom? JUGOSLAV KARIĆ USNIMLJEN u zagrljaju poznate pevačice, SVE PUCA OD STRASTI! (FOTO)

Autor:

Zabava

10.03.2022

11:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jugoslav Karić uhvaćen sa Ninom Badrić u zagrljaju!

AFERA UZDRMALA ESTRADU, pukla tikva sa misicom? JUGOSLAV KARIĆ USNIMLJEN u zagrljaju poznate pevačice, SVE PUCA OD STRASTI! (FOTO)

Foto: printscreen/instagram

Od kako je stavila tačku na brak sa Bernardom Krasnićem emotivni život Nine Badrić postao je strogo čuvana tajna. Pop zvezda rodom iz Hrvatske retko kada je pristajala da govori o novim romansama, udvaračima i izabranicima, stoga već godinama nismo upoznati sa tim ko greje njeno srce. Povezivali su je, doduše uz neproverene informacije, sa biznismenima, političarima, sportistima, ali i muzičarima, što ona nikada nije demantovala, a sada su i isplivale prve slike u javnost i to sa Jugoslavom Karićem.

U toku protekle godine pričalo se da je atraktivna Hrvatica sreću pronašla i pokraj Jugoslava Karića, međutim, ni oko toga se ona nije oglašavala. Jedino što je ukazivalo na nekakvu vezu između nje i naslednika imperije Karić bili su obostrani komentari i sviđanja postova na "Instagramu", a nedavno je u javnost dospeo snimak koji jasno ukazuje na to u kakvom su njih dvoje zapravo odnosu. Karić se, naime, pre par dana pojavio na nastupu Badrićeve u jednom prestoničkom restoranu, a kada ga je ugledala lepa Hrvatica posvetila mu je pesmu, što je njega inspirisalo da joj se pridruži na podijumu i zamoli za ples.

Republika

Foto: instagram.com/radojicic_aleksandar

Jugoslav Karić i Nina Badrić

 

U toku igre Jugoslav nije skidao pogled sa Nine, u jedan mah približio joj se kao da će da je poljubi, ali joj je samo nešto šapnuo na uvo, što je kod nje izazvalo smeh. Nakon ovoga postalo je evidentno da bivši suprug Elene Karaman i umetnica gaje daleko jači odnos od prijateljskog.

Republika

Foto: instagram.com/radojicic_aleksandar

Jugoslav Karić i Nina Badrić

 

Sve ukazuje na to da se zahvaljujući Jugoslavu emotivni status Nine Badrić koji je do skoro glasio "sama" promenio u "u vezi".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading