NAKON OTKRIVENE AFERE DUŠKA TOŠIĆA I SOFIJE ŠAŠIĆ: Blogerka uputila JAVNO PORUKU KARLEUŠINOM SUPRUGU i konačno priznala sve?!

Autor:

Zabava

11.02.2022

08:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sofija Šašić i Duško Tošić pre par nedelja bili su glavna tema domaćih medija, a sada je prvim javnim pojavljivanjem nakon skandala Sofija poslala jasnu poruku

NAKON OTKRIVENE AFERE DUŠKA TOŠIĆA I SOFIJE ŠAŠIĆ: Blogerka  uputila JAVNO PORUKU KARLEUŠINOM SUPRUGU i konačno priznala sve?!

Foto: printscreen/instagram

Mlada blogerka i dizajnerka odeće našla se u jeku skandala, kada su medije preplavili napisi Duško Tošić i Sofija Šašić u vezi? Iako je demantovala ove navode, rekavši da su "apsolutna laž", Sofija se na neko vreme povukla iz javnosti, a sada se pojavila i poslala jasnu poruku.

Republika

Foto: instagram.com/sophiasasic

Sofija Šašić

 

Sofija Šašić zablistala je na premijeri filma "Ti si taj!", a ležerno odevena i nasmejana širila je pozitivnu energiju. Ipak, mnogi su u imenu filma videli skrivenu poruku koju Sofija možda šalje nekome ko je emotivno osvojio njeno srce.

Nakon što je objasnila da sa oženjenim fudbalerom nema ništa, svi se pitaju, da li u srcu ćerke Željka Šašića i Sonje Vuksanović ipak postoji neko kome sa osmehom kaže "Ti si taj!", piše Story.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
cole

11.02.2022 12:13

kako je tajanstveno i uzbudljivo, da se smznes. ko ga interesuje ta devojka u opste.

Odgovori 24 2
Mile

11.02.2022 13:05

Vidi Tošiću,JELENA je krupna žena,ti je znaš najbolje,meni krupne žene nisu toliko privlačne,ali za ovu Šašić,pa Jelena je Džambo Džet! Jelena je Ribetina,e sad vi ste javne ličnosti,pa je za vaš stil života to "normalno"! Nego vi ste se jedan sa drugim zasitili pa šavrljate levo desno! I njene i tvoje afere,jednako je ... Nastavite dalje,i daj bez glupiranja!

Odgovori 12 6