DUŠKO TOŠIĆ KRIJE ISTINU KAO ZMIJA NOGE, ALI SADA SU SVE KARTE OTVORENE: Prošlost bivšeg fudbalera ugledala svetlost DANA(FOTO)

Autor:

Zabava

01.02.2022

11:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prošlost bivšeg fudbalera Duška Tošića isplivala je na videlo, nakon skandala koji je napravio, istina je isplivala na videlo.

DUŠKO TOŠIĆ KRIJE ISTINU KAO ZMIJA NOGE, ALI SADA SU SVE KARTE OTVORENE: Prošlost bivšeg fudbalera ugledala svetlost DANA(FOTO)

Foto: Starsport

Bivši reprezentativac Srbije Duško Tošić

Bivši fudbaler Duško Tošić u žižu javnosti došao je zbog braka se pevačicom Jelenom Karleušom, a o njegovom detinjstvu malo ko zna. Inače, Duško se ne pojavljuje preterano u medijima, zbog čega ljudi ni ne mogu da steknu pravi utisak o njemu, a ono što se zna jeste da je iza sebe imao izuzetno trnovit put do uspešnog fudbalera. Duško je odrastao u Orlovatu, selo nadomak Zrenjanica, a roditelji, koji nisu mogli da mu obezbede lagodno odrastanje zbog nemaštine, bili su prinuđeni da ga pošalju u Dom učenika, gde je on nastavio da se školuje. 

Duškov otac Milorad smatrao je da je za njegovog sina bolje da živi tamo, umesto u siromaštvu porodičnog doma.

Republika

Foto: printscreen/instagram.com

Duško Tošić i majka Nikoleta

 

- Moj Duško je bio nekoliko godina u internatu da bi se školovao i igrao fudbal, tamo je imao redovne obroke, što je za dete u razvoju veoma važno. Sad je veoma uspešan i mnogo smo ponosni na njega. Ostvario je svoj san. Živi u velikom gradu - rekao je svojevremeno Milorad Tošić.

Naime, kao štićenik doma Duško je počeo da trenira fudbal, a predanim i napornim radom, celodnevnim treninzima na školskom terenu, uspeo je da stigne ovde gde je danas.

Republika

Foto: Instagam/karleusastar

Duško Tošić i Jelena Karleuša

 

Duško, tokom boravka u domu počinje da trenira fudbal, gde mu se rađa i najveća ljubav. Svaki dan sve svoje vreme posvećivao je svom napretku u fudbalu, naporni treninzi, suze i znoj su ga i dovele do cilja. Nakon što je počeo da zarađuje, Duško je odlučio da obezbedi svoje roditelje, te im je sredio kuću u Orlovatu, ali nisu želeli da se razbacuju sa velikim kulama i vilama, već su nastavili da žive skromno u lepoj kući, jer im je sin obezbedio sam komfor koji im je bio potreban za život. 

Gospođa koja je hranila Duška Tošića

Republika

Foto: Instagam/karleusastar

Jelena Karleuša i Duško Tošić

 

Njegova supruga Jelena Karleuša jednom prilikom se osvrnula na Duškov život, ali i zbog čega joj je on zabranio da loše komentariše pobednicu rijalitija ,,Zadruga 1" Kristinu Kiju Kockar, o kojoj nije imala baš lepo mišljenje. 

- Nemam ništa protiv Kije, ali ima jedna zanimljiva priča. Moram je reći iako nisam planirala. Ispričao mi je Duško, moj muž. Kada sam ja imala žestoke napade na nju, on mi je rekao: 'Nemoj više da je diraš zato što je njena majka pomagala kad sam ja bio mali i kad sam bio jako siromašan i nisam imao šta da jedem. Njena majka mi je davala ručak u jednom restoranu gde je ona radila'. Tako mi je Duško rekao, živa istina -otkrila je Jelena jednom prilikom u emisiji "Ami G show".

U kući živi Duškova majka Nikoleta, s obzirom na to da je oca izgubio u septembru 2018. godine. Vest ga je dočekala u Kini, odakle je prvim jutarnjim letom stigao u Srbiju, prenosi Espreso. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (3)

Loading
Suzana

01.02.2022 12:22

Postovanje za divnog momka i divnu porodicu.Jedina greska mu je pogresna "supruga".Jos jedna je sto se nije razveo kad je obelodanjen Vranjes.

Odgovori 62 14
Istina

01.02.2022 13:20

Duško legenda,nikad se nije sramio svog mladalačkgž7vota,ceni i poštuje ljude koji su mu pomogli kad je bio niko i ništa,za razliku od ove "njegove"nesretnice

Odgovori 69 9
Učiteljica

15.02.2022 21:18

Nije sramota biti siromašan...on je uspeo SAM bez ikakvih sredstava,ZNOJEM JE ZASLUŽIO OVO ŠTO JE DANAS...BRAVO!!!