ŽENE POLUDELE ZA NOVIM ZGODNIM PRESTUPNIKOM: Mnogi ga upoređuju sa Džeremijem Miksom, njegova policijska fotografija sakupila je više od 8.000 komentara! (FOTO)

Autor:

Svet

01.02.2022

11:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Ako ga nađem, mogu li da ga zadržim?", samo je jedan od komentara ispod policijske fotografije

ŽENE POLUDELE ZA NOVIM ZGODNIM PRESTUPNIKOM: Mnogi ga upoređuju sa Džeremijem Miksom, njegova policijska fotografija sakupila je više od 8.000 komentara! (FOTO)

Foto: West Yorkshire Police

Britanske vlasti tragaju za osuđenim provalnikom koji je u bekstvu nakon što je prekršio uslove kaucije, ali je njegova fotografija na društvenim mrežama izazvala neočekivane reakcije.

Policija Zapadnog Jorkšira objavila je fotografiju begunca Džonatana Kejhila (37) i dobila veliki odgovor od javnosti, ali ne onaj koji je očekivala. Fotografija begunca počela je da se širi društvenim mrežama, a korisnici, uglavnom žene, komentarisali su koliko je zgodan i lep.

"Šta je ukrao, ljudska srca?", "Ako ga nađem, mogu li da ga zadržim?", "Koji je njegov zločin - lomljenje srca ili upadanje u kuće? - samo su neki od komentara na račun njegovog fizičkog izgleda.

Jedan korisnik je napisao da će biti lako naći ga, jer će ga juriti pola žena u Zapadnom Jorkširu nakon čitanja apela.

 

 

Policija je napisala da je Kejhil pušten iz zatvora u septembru, ali da veruju da je prekršio uslovnu slobodu, i žele da ga vrate nazad.

Policijska fotografija begunca sakupila je više od 8.000 komentara na zvaničnoj stranici policije.

Neki korisnici uporedila su ga sa američkim beguncem Džeremijem Miksom, koji je prozvan "najzgodnijim prestupnikom na svetu" 2014.

Nakon izlaska iz zatvora počeo je da radi u modelingu i koji otada uživa u luksuznom životu, prenosi Telegraf.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading