OTAC SRPSKE PEVAČICE SE NE BUDI IZ KOME: Danima ne izlazi iz stana, nakon što je izgubila MAJKU, njemu poslala dirljivu poruku! (FOTO)

Autor:

Zabava

01.02.2022

10:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Dušica Grabović strahuje za život svog oca, koji je u komi, a u bolnici se nalazi već dva meseca.

OTAC SRPSKE PEVAČICE SE NE BUDI IZ KOME: Danima ne izlazi iz stana, nakon što je izgubila MAJKU, njemu poslala dirljivu poruku! (FOTO)

Foto: instagram.com/dusica.grabovic/indi

Pevačica Dušica Grabović pre nekoliko godina ostala je bez majke, što je na nju ostavilo težak trag i još uvek se nije pomirila sa tim da je više neće videti. Sa druge strane, nakon što je pokušala da nastavi sa životom, jer je bila prinuđena, pevačica se nedavno susrela sa još jednom teškom životnom okolnošću. 

 

 

Naime, Dušičin otac završio je hitno hospitalizovan, jer mu se zdravstveno stanje naglo pogoršalo, što je pevačica dugo krila od javnosti, jer nije želela da je bilo ko sažaljeva. Međutim, kako je prolazilo vreme njen otac pao je u komu, a onda je Grabovićeva podelila dirljiv i potresan status na društvenoj mreži Instagram sa njegovom fotografijom. 

 

 

Pevačicin otac nalazi se i dalje u bolnici, a ona je za emisiju ,,Ekskluzivno" otkrila kako se trenutno oseća. 

 

 

- Do sada bih bila siroče, da nije požrtvovanih doktora - glasila je Dušičina izjava. 

- Probudi se iz kome moli te tvoj najlepši sin da zajedno zapevamo i zasviramo frulu. Pobedi za mene, tajo moj. Volim te - napisala je Dušica. 

Republika

Foto: Instagram.com

Otac Dušica Grabović u komi

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading