LAZIĆ PROTERAN SA PINKA, OPTUŽEN ZA ILEGALNU GRADNJU! Voditelj emisije ''Kuća od srca'' PUKAO, ponovo u poslovima na CRNO!

Autor:

Zabava

01.02.2022

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditelj Žarko Lazić u epicentru je skandala još otkada je tužilaštvo podiglo optužnicu zbog sumnji da je učestvovao u malverzacijama vezanih za izgradnju ilegalnih objekata, a sada su otkriveni svi njegovi poslovi na crno.

LAZIĆ PROTERAN SA PINKA, OPTUŽEN ZA ILEGALNU GRADNJU! Voditelj emisije ''Kuća od srca'' PUKAO, ponovo u poslovima na CRNO!

Foto: Printscreen/Pink

Voditelj i autor emisije “Kuća od srca” Žarko Lazić, ne prestaje da bude u žiži javnosti još otkada je tužilaštvo podiglo optužnicu zbog sumnji da je učestvovao u malverzacijama u vezi sa izgradnjom ilegalnih objekata na teritoriji opštine Palilula, nakon svega toga, u potpunosti je ukinuta njegova emis

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ

Žarko Lazić upleten u ilegalnu izgradnju objekata

Voditelj na svom Jutjub kanalu emituje emisiju “Trenutak iz sna”, koja nije previše ispraćena, dok je u sklopu svoje produkcijske kuće otvorio piceriju, a komšije nisu imale lepe reči za njega.

‒ Žarko je otvorio piceriju, ali veći deo posla obavlja na crno. Ne kuca račune svima, već samo ljudima koji nisu lokalci. Kada sam došao prvi put, kucali su mi račun, ali posle nekoliko puta, kada su videli da sam lokalni gost, prestao sam da ih dobijam – rekao je jedan od komšija Lazića i dodao:

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ

Žarko Lazić radi na crno

Ne bih voleo da se moje ime provlači po novinama jer je Žarko upleten u dosta toga, pa se plašim da mi nešto ne naudi. Ima svakakvog sveta.

Laziću sukob sa zakonom i sudovi nisu strani, a tereti se i da je dao mito kako bi građevinski inspektor “propustio” da ga upiše kao investitora objekta koji je u Krnjači izgrađen bez dozvole.

Republika

Foto: printskrin/Jutjub

Žarko Lazić redovno na sudu

Takođe, nekadašnja saradnica Sandra Denda ga tereti jer u trenutku kada je doživela saobraćajnu nesreću dok je radila na emisiji „Kuća od srca”, nije bila prijavljena kao zaposlena.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Oki

01.02.2022 13:19

Retko odvratna njuska