BIKOVIĆ ZBOG DEVOJKE ZAKUPIO BIOSKOP! Glumac obezbedio CELU SALU samo za njega i Ivanu!

Autor:

Zabava

01.02.2022

08:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac Miloš Biković odlučio je da na romantičan način iznenadi novu devojku i zakupi celu bioskopsku salu samo za njih dvoje.

BIKOVIĆ ZBOG DEVOJKE ZAKUPIO BIOSKOP! Glumac obezbedio CELU SALU samo za njega i Ivanu!

Foto: youtube.com/RTV Pink Official, instagram.com

O privatnom i ljubavnom životu glumca Miloša Bikovića dosta se spekuliše, njegove bivše devojke izrazile su nezadovoljstvo prema njemu kao partneru, te ga bije glas da nije preterano romantičan i pažljiv. Ipak, njegov gest prema devojci Ivani Malić dokazuje suprotno, projekcija filma samo za njih dvoje, prenosi Kurir.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Malić (@ivanamalic_)

 

Naime, Miloš je imao karte za premijeru filma ''Zlatni dečko'', ali je želeo da ga umiru odgleda, te je odlučio da zakupi bioskopsku salu u centru grada i sa sobom povede svoju devojku.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Miloš Biković zakupio bisokopsku salu za film sa Ivanom Malić

Njih dvoje su trenutno na zimovanju na Mokroj Gori, gde Biković inače ima svoje apartmane, a u zimskoj idili uživaju sa Miloševim kolegama. Trebalo je da Miloš i Ivana putuju zajedno u Ameriku na premijeru filma "Južni vetar 2", ali je zbog korone sve odloženo.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic)

 

Očigledno je da najpoželjniji neženja ima ozbiljne namere sa Ivanom, s obzirom na to da već nekoliko meseci žive zajedno.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading