SANJA MARINKOVIĆ ODRŽALA LEKCIJU O ODNOSIMA! Voditeljka napravila HAOS na mrežama: MUŠKARCI ŽELE USPEH I MOĆ, A ŽENE... (FOTO)

Autor:

Zabava

01.02.2022

07:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Sanja Marinković izazvala je niz komentara na društvenim mrežama zbog nove objave i stava koji je podelila sa svojim pratiocima.

SANJA MARINKOVIĆ ODRŽALA LEKCIJU O ODNOSIMA! Voditeljka napravila HAOS na mrežama: MUŠKARCI ŽELE USPEH I MOĆ, A ŽENE... (FOTO)

Foto: printscreen/Magazin In

Voditeljka Sanja Marinković novom objavom na društvenoj mreži Instagram, izazvala je brojne komentare i to zbog stava o muško-ženskim odnosima.

 

 

- U susret drugačijoj budućnosti. Ono što će ostati isto, a verovatno bi tako bilo i na Mesecu, (delić Meseca sam imala priliku da dodirnem na ovom snimku- veoma glatka i prijatna površina) to su razlike među polovima. Muškarci žele moć, uspeh i s*ks. Žene žele stabilnost, ljubav i bliskost. Možda zvuči neozbiljno, ali verujem da bi trebalo više da čitamo i proučavamo naučna dostignuća u vezi sa skeniranjem funkcija ljudskog mozga, pa i kada je reč o muško-ženskim odnosima. Biološke i siciološke razlike dama i gospode mnogo utiču na naš život, ma koliko mislili da su polne razlike i jednakosti davno “pročitane knjige” - napisala je Sanja.

 

 

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading