SUZE, BOL I TUGA! Verica Rakočević rekla poslednje ZBOGOM Kseniji Vučić nakon 25 GODINA PRIJATELJSTVA! (FOTO)

Autor:

Zabava

31.01.2022

14:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ksenija Vučić preminula je iznenada u 56. godini, a danas su se porodica, kolege i prijatelji oprostili od nje na Novom groblju.

SUZE, BOL I TUGA! Verica Rakočević rekla poslednje ZBOGOM Kseniji Vučić nakon 25 GODINA PRIJATELJSTVA! (FOTO)

Foto: Tanjug/Instagram/AVucic, E-Stock

Iznenadna smrt poznate novinarke i voditeljke, Ksenije Vučić, prve supruge predsednika Aleksandra Vučića, zatekla je i šokirala mnoge. Danas se na Novom groblju okupio veliki broj njenih prijatelja i kolega, koji su u tišini, sa velikim bolom i tugom, ispratili Kseniju na večni počinak.

Među njima je bila i kreatorka Verica Rakočević, koja je bila jako dobra prijateljica Ksenije Vučić i koja se ne miri sa tako velikim gubitkom.

Ona je na sahrani nosila masku i crne naočare za sunce, dok je na glavi nosila šešir koji joj je u potpunosti prekrio lice. Suze nije mogla da sakrije i zadrži, a sve vreme uz nju je bio njen suprug Veljko Kuzmančević.

Republika

Foto: ST/N. PANČIĆ

Verica Rakočević na sahrani Ksenije Vučić

Verica se i na svojom Instagram profilu oprostila od drugarice.

- Lepa moja, dobra, najposebnija drugarice. Provele smo 25 godina zajedno, sinoć se smejale i radovale budućim danima. Ne verujem, neću da prihvatim i urlam od bola. Rekla si: "Vidimo se u Ponedeljak", vesela i nasmejana. Hvala ti za iskreno prijateljstvo, putuj sa Anđelima. Ti si bila Andjeo koji hoda zemljom. Zbogom, moja Ksendžo - napisala je Verica.

 

 

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading