NEVERICA U SEVERNOM LONDONU: Igra sedmu ligu, a odbio transfer u Totenhem!

Autor:

Sport

01.02.2022

07:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zimska "fudbalska pijaca" je zatvorena. Sa nestrpljenjem su fudbalski fanatici tokom jučerašnjeg dana iščekivali vesti o potencijalnim transferima koji će "uzdrmati" Stari kontinent, a slobodno se može na kraju zaključiti da je "transfer ludilo" obeležio jedan nerealizovani transfer.

NEVERICA U SEVERNOM LONDONU: Igra sedmu ligu, a odbio transfer u Totenhem!

Foto: Tanjug/AP

Naime, Oli Taner, fudbaler sedmoligaša Levesa, odbio je da pređe u redove londonskog Totenhema.

Tanera na "Ostrvu" poznat kao jedna od zvezda u usponu i tokom prelaznog roka našao se na meti slavnog kluba. Međutim, fudbaler je odbio da pređe u redove "pevaca" s obzirom da je bio nezadovoljan ponuđenim uslovima.

Tim povodom i Tanerov klub, Leves, se oglasio saopštenjem u kojem ističu:

- Fudbalski klub Leves potvrđuje da Taner ostaje naš igrač. Oli i klub iz Premijer lige nisu mogli da se dogovore oko uslova saradnje - objavljeno je iz Levesa.

 

 

Ekipa Levesa takmiči se u sedmom stepenu engleskog fudbala, tzv. Istmian ligi i trenutno zauzimaju treću poziciju na tabeli sa 50 osvojenih bodova u 28 odigranih mečeva. Ispred njih se na tabeli nalaze ekipe Vortinga i Enfilda, pa svi u klubu oečkuju da će ostanak Tanera klubu na kraju sezone doneti i promociju u viši rang ostrvskog fudbala.

Inače, Oli Taner ima 19 godina i igra na poziciji levog krilnog igrača.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading