KONAČNO ZBOGOM: Mbape u Real Madridu!

Autor:

Sport

31.01.2022

14:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako eksluzivno prenosi nemački "Bild", transfer koji se toliko isščekivao, konačno je i realizovan.

KONAČNO ZBOGOM: Mbape u Real Madridu!

Foto: Tanjug/AP

Kilijan Mbape

Francuski reprezentativac Kilijan Mbape, napustio je "grad svetlosti" i postaje član madridskog Reala.

Kako se saznaje, španski fudbalski gigant ovaj transfer zvanično će da potvrdi posle okršaja sa francuskom ekipom u osmini finala Lige šampiona, a dres Reala Mbape će zvanično da obuče sledećeg leta, pošto mu bude istekao ugovor sa “svecima”.

Nemački "Bild" i navodi da će bruto godišnja plata Mbapea da iznosi 50.000.000 evra, što bi trebalo da znači da će posle svih poraza da dobija nešto više od 25.000.000 evra.

 

 

Predsednik Reala Florentino Perez, uspeo je da u redove svog kluba dovede jednog "kapitalca", a ostaje da se vidi da li će i druga želja trenera Karla Anćelotija, fudbaler Borusije iz Dortmunda, Erling Haland da postane stanovnik španske prestonice.

Dvadesettrogodišnji Kilijan Mbape u dosadašnjoj karijeri nosio je opremu Monaka i PSŽ-a, a za francuski nacionalni tim odigrao je 53 meča i bio strelac 24 pogotka.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading