NA POMOLU SPEKTAKULARNA TRAMPA GOLGETERA: Luka Jović se VRAĆA na mesto uspeha?

Autor:

Sport

31.01.2022

10:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski fudbaler Dušan Vlahović obeležio je evropsku transfer pijacu ove zime. Reprezentativac naše zemlje prešao je iz redova "Ljubičastih" među torinske crno-bele, ali uskoro bi još jedan napadač iz Srbije mogao da uzburka evropski fudbal.

NA POMOLU SPEKTAKULARNA TRAMPA GOLGETERA: Luka Jović se VRAĆA na mesto uspeha?

Foto: Tanjug/AP

Luka Jović

Aktuelni fudbaler madridskog Reala nema puno prilike da se iskaže u ekipi Karla Anćelotija i sve je bliži odluci da napusti "Santijago Bernabeu".

Ni kraljevski klub neće praviti probleme Joviću u promeni sredine, ali bi srpski fudbaler mogao da bude samo deo mnogo većeg transfera. 

Naime, Karlo Anćeloti po svaku cenu u svojoj ekipi želi da vidi napadača Borusije iz Dortmunda Erlinga Halanda koji bi u tandemu sa Kilijanom Mbapeom predstavljao napad o kome se maštalo već duže u prestonici Španije.

Prema pisanju nemačkih medija Real je spreman da plati za Halanda i pošalje još Luku Jovića u Dorttmund. Trampa, o kojoj se priča i po kojoj bi možda svi bili zadovoljni. Srbin je igrao fudbal života u Nemačkoj, u dresu Ajntrahta, a Norvežanin je zvezda oko koje se otima ceo svet.

Jović bi se verovatno bolje snašao u Borusiji, oživeo karijeru koja baš i nije na nivou u poslednje dve godine. Time bi ponovo bio na oku selektoru Draganu Stojkoviću i konkurisao za mesto u nacionalnoj selekciji za predstojeće Svetsko prvenstvo u Kataru.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading